تراکتور در فصل نقل و انتقالات؛ بازگشت مغضوبی که عزیز امیر شد/ 3 بازیکن جدید در تراکتور
سه بازیکن جدید از امروز در تمرینات تیم تراکتورسازی حضور یافتند.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، پرونده تیم تراکتورسازی با شکست برابر استقلال تهران در جام حذفی بسته شد. حالا امیر قلعهنویی سرمربی این تیم تمرکز خود را در لیگ برتر و جام قهرمانان باشگاههای آسیا گذاشته است.
قلعهنویی روز گذشته صراحتا از دو بازیکن تیم تراکتورسازی انتقاد کرد که یکی سامان نریمان جهان بود. بدین ترتیب سامان که خدمت سربازیاش به اتمام رسیده و با گسترش فولاد همچنان قرارداد داشت به تیم سابق خود بازگشت.
امروز سه بازیکن جدید به نامهای فرزاد حاتمی، ایوب کلانتری و مهدی کیانی در تمرین تیم تراکتورسازی حضور یافتند.
فرزاد حاتمی و مهدی کیانی سابقه بازی در تیم تراکتورسازی را داشته و کیانی 6 سال در تراکتورسازی بازی کرده بود و با این تیم از دسته یک به لیگ برتر صعود کرده بود.
جالب اینکه مهدی کیانی در سال 90 در بازی دوستانه تراکتورسازی تبریز با گسترش فولاد مورد غضب سرمربی تیم تراکتورسازی قرار گرفت و چند ماه از تیم تراکتورسازی کنار گذاشته شده بود که در نهایت با وساطت مدیر باشگاه تراکتورسازی، به تیم بازگشت.
















