رقابتهای ووشوی جام جهانی چین امروز پنج شنبه 25 آذر در شهر چونگ چینگ آغاز می شود و طبق برنامه سه ملی پوش ووشوی کشورمان امروز با حریفان خود به رقابت می پردازند.
به گزارش سرویس ورزشی برنا، در ساندای بانوان در وزن 48- کیلوگرم الهه منصوریان با نماینده رومانی روبرو می شود.
در وزن 56- کیلوگرم راضیه طهماسبی مصاف نماینده چین می رود.
در ساندای آقایان در وزن 60- کیلوگرم سلمان ترکی با حریفی از ترکیه مبارزه می کند.
طبق برنامه اعلام شده، فردا جمعه هم سه ملی پوش دیگر کشورمان به میدان می روند که در ساندای بانوان و در وزن 48- کیلوگرم الهه منصوریان در دومین مسابقه خود با نماینده ترکیه دیدار خواهد داشت.
در ساندای آقایان و در وزن 65- کیلوگرم محسن محمدسیفی با ووشوکاری از فیلی پین مبارزه می کند.
در وزن 80- کیلوگرم هم حسین اوجاقی کاپیتان تیم ملی ووشوی کشورمان با حریفی از کشور مصر مبارزه خواهد کرد.
گفته می شود، رقابتهای جام جهانی با حضور قهرمانان و مدال آوران مسابقات قهرمانی جهان برگزار می شود از همین رو مبارزه های تمام ملی پوشان ووشوی کشورمان سخت خواهد بود.
این رقابتها سه روز به طول خواهد انجامید.
















