برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

اردوی تیم فوتبال نوجوانان به تعویق افتاد

جام جم آنلاین: نخستین اردوی تیم‌ملی فوتبال زیر 15 سال (نوجوانان) ایران با هدایت علی دوستی‌ مهر با تاخیر برگزار می‌شود.

به گزارش مهر ، علی دوستی‌مهر پس از گفتگو با مسئولان کمیته جوانان و هماهنگی‌های لازم جهت آغاز اردوهای آماده سازی تیم فوتبال نوجوانان ، تصمیم به تعویق اردوی آماده سازی تیمش گرفت.

وی ضمن بیان مطلب فوق گفت: با توجه به امتحانات بازیکنان تیم نوجوانان، نخستین اردوی این تیم که قرار بود از عصر روز جمعه سوم دیماه در کمپ تیم‌های محلی برگزار شود، به تعویق افتاد.

سرمربی تیم فوتبال نوجوانان کشورمان خاطرنشان کرد: هنوز زمان برگزاری مرحله نخست اردوی این تیم مشخص نیست ولی بزودی برنامه جدید اردوی این تیم مشخص خواهد شد.

چندی پیش و با اعلام علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال، علی دوستی‌مهر به عنوان سرمربی تیم فوتبال نوجوانان ایران انتخاب شد و وی هم ، مجددا مهدی غفاری و نادر عزت اللهی را به عنوان مربیان و مهدی حیدری را به عنوان مربی دروازه‌بان‌های این تیم معرفی کرد.

تاریخ: 1389/10/5
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: