برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

با هدف ارزیابی میزبانی ایران/سفر نمایندگان فدراسیون جهانی قایقرانی به تهران/"سانتو": همه امکانات ایده‌آل است

دو نماینده فدراسیون جهانی قایقرانی با هدف بررسی و ارزیابی امکانات کشورمان برای برگزاری رقابت‌های قهرمانی قایقرانی آب‌های آرام آسیا و انتخابی المپیک لندن به تهران سفر کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، "جابا سانتو" مدیر فنی  و "کندا" رئیس کمیته آب‌های آرام فدراسیون جهانی قایقرانی روز گذشته با هدف بررسی امکانات و تجهیزات و شرایط دریاچه آزادی تهران برای برگزاری رقابت‌های قهرمانی آسیا و انتخابی المپیک لندن (مهرماه سال 90 - تهران) وارد کشور شدند.

"جابا سانتو" که برای هشتمین بار به تهران سفر کرده است، سال گذشته در جریان برگزاری رقابت‌های قهرمانی آسیا در ایران گزارشی را به فدراسیون جهانی مبنی بر میزبانی مطلوب و شرایط ایده‌آل برای برگزاری رقابت‌هایی در سطح جهانی ارائه کرد.

وی در حاشیه بازدید عصر روز گذشته خود از دریاچه آزادی تهران با تاکید بر برگزاری هرچه بهتر رقابت‌های قهرمانی آسیا و انتخابی المپیک سال 2011 در تهران گفت: به نظر من تمامی امکانات مرتب است. مطمئنم ایران می‌تواند با تجارب گذشته خود میزبان خوبی برای این رقابت‌ها باشد.

سانتو با تشریح برخی از برنامه‌های فدراسیون جهانی قایقرانی در کشورهای در حال توسعه خاطرنشان کرد: برای توسعه قایقرانی آب‌های آرام در این کشورها برنامه‌ریزی‌های گسترده‌ای انجام داده‌ایم. اگر کشوری قصد توسعه قایقرانی را داشته باشد اما با کمبود امکانات مواجه شود ما از آنها با کمک‌های مالی و تجهیزاتی حمایت می‌کنیم.

وی با بیان اینکه ایران به کشورهای فقیر از نظر تجهیزات قایقرانی بسیار کمک می‌کند، تصریح کرد: ایران یکی از قوی‌ترین کشورهای آسیایی در بحث قایقرانی است و توانسته در کوتاه‌ترین زمان به استانداردهای بین المللی برسد. 


تاریخ: 1389/10/20
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: