برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

اختصاصی ایرنا/ برآورد هزینه برگزاری جام والیبال مردان آسیا، هشت میلیارد ریال است

ورزش. داخلی. والیبال
تبریز- عضو کمیته مسابقات والیبال آسیا گفت: برآورد هزینه‌های برگزاری رقابتهای مردان آسیا به میزبانی تبریز و ارومیه، هشت میلیارد ریال است.

سعید درخشنده روزدوشنبه درگفت وگو با خبرنگار ایرنا، افزود: برای برگزاری شانزدهمین دوره این رقابتها که میزبانی آن به ایران داده شده، هیچ کمک مالی از سوی کنفدراسیون آسیا نخواهد شد و تمام هزینه‌ها باید از منابع داخلی تامین شود.

وی گفت: فدراسیون بین‌المللی نیز تنها به میزبان مسابقات جهانی، ‪ ۵۰‬درصد کمک مالی می‌کند.

درخشنده با اشاره به رقابتهای والیبال مردان آسیا موسوم به ‪ AVC CUP‬در سوم مهر ماه سال ‪ ۱۳۹۰‬به میزبانی ایران، افزود: این مهمترین رویداد والیبال در قاره آسیاست که برای گرفتن میزبانی آن، از چند سال پیش با انجام رایزنی‌های مختلف و با نفوذی که در کنفدراسیون داشتیم توانستیم میزبانی این رقابت‌ها را ازآن ایران کنیم.

وی گفت: کسب مقام قهرمانی آسیا، سهمیه جام جهانی ‪ ۲۰۱۱‬و قرار گرفتن در بین چهار تیم برتر سهمیه زیرگروه المپیک ‪ ۲۰۱۲‬لندن از اهداف برگزاری جام آسیاست.

دبیرکل فدراسیون والیبال خاطرنشان کرد: به منظور گسترش والیبال دردیگر استانهای کشور، میزبانی این دوره از رقابت‌ها را به شهرهای ارومیه و تبریز داده ایم، به شرطی که شرایط میزبانی را داشته و امکانات برگزاری استاندارد مسابقات را فراهم آورند.

درخشنده گفت: ‪ ۱۰‬سال پیش اصفهان میزبان رقابت‌های قهرمانی نوجوانان آسیا بود که میزبانی در این سطح به مراتب راحت تر است و برگزاری رقابتهای هشت تیم برتر آسیا در ارومیه نیز به دلیل محدود بودن تعداد تیم ها، قابل مقایسه با رقابتهای قهرمانی مردان آسیا نیست و برای برگزاری آن، همکاری کلیه مسوولان استانی نیاز است.

وی اضافه کرد: برای برگزاری این رقابتها، اسکان تیم‌های شرکت‌کننده حایز اهمیت است و تبریز به دلیل وجود هتل‌های مناسب، در این مورد مشکلی ندارد اما از نظر سالن برگزاری مسابقات و تمرینات، هیچکدام از سالن‌های این شهر استانداردهای لازم را ندارند.

وی بیان داشت: در بازدیدی که از سالن‌های شش هزار نفری پورشریفی، اقدمی، ژیمنازیوم و صدرای این شهر داشتم هر کدام مشکلاتی از جمله عدم نور کافی، استاندارد نبودن کفپوش و کم بودن ارتفاع سقف داشتند که برای مسابقه والیبال مناسب نیستند.

درخشنده گفت: برای برگزاری رقابتهای والیبال بزرگسالان آسیا، داشتن حداقل دو سالن برای برگزاری مسابقه و چهارسالن برای تمرین الزامی است که متاسفانه در تبریز چنین امکاناتی وجود ندارد و باید در مهلت باقیمانده تا زمان برگزاری، این مشکلات رفع شود.

وی اظهارداشت: با ارایه امکانات دو شهر تبریز و ارومیه به کنفدراسیون آسیا، در جلسه‌ای که بیست و چهارم بهمن ماه سالجاری در پکن برگزار می‌شود ، میزبانی این دو شهر بررسی خواهد شد.

عضو کمیته مسابقات والیبال آسیا برای بازدید از امکانات والیبال تبریز برای میزبانی رقابتهای مردان آسیا، در این شهر حضور دارد.




تاریخ: 1389/10/20
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: