برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

دوستی مهر:نباید از تقویت تیمهای پایه در رشته فوتبال غافل شد

همدان - خبرگزاری مهر: سرمربی تیم ملی فوتبال نوجوانان کشور گفت: توجه به تیم‌های پایه ضامن شکوفایی فوتبال کشور است و نباید از تقویت تیم های پایه در رشته فوتبال غافل شد.

علی دوستی مهر در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان با بیان اینکه توجه و بها دادن به تیم‌های فوتبال پایه می‌تواند موفقیت فوتبال کشور را تضمین کند، اظهار داشت: باید با صبر و برنامه‌ریزی و توجه بیشتر به استعدادهای پایه، فوتبال کشور را شکوفا کرد.

دوستی‌مهر با اشاره به اینکه اگر به تیم‌های پایه و مربیان آنها توجه نشود،100 درصد دچار مشکل می‌شویم، افزود: در حال حاضر بیشتر باشگاه‌ها روی تیم‌های بزرگسال و مربیان رده‌های بزرگسال سرمایه‌گذاری می‌کنند و از تیم‌های پایه غافل هستند.

سرمربی تیم ملی فوتبال نوجوانان کشور بالا بردن سطح دانش مربیان پایه را یکی از فاکتورهای اساسی برای رشد فوتبال عنوان کرد و اظهار داشت: فدراسیون فوتبال و باشگاه‌ها باید برای افزایش میزان دانش مربیان پایه برنامه ریزی داشته باشند و با برگزاری کلاس‌های مربیگری فوتبال دانش فوتبال را در بین مربیان پایه افزایش دهند.

دوستی مهر به برگزاری اردو استعدادیابی اشاره کرد و با بیان اینکه سعی شده با برنامه‌ریزی مناسب تمامی بازیکنان نوجوان کشور را زیر‌نظر داشته باشیم، افزود: نباید عدم انتخاب فرد موجب‌ نا‌امیدی و رها کردن فوتبال از سوی وی شود.

سرمربی تیم ملی فوتبال نوجوانان کشور با اشاره به برگزاری اردوهای استعدادیابی در سراسر کشور اظهار داشت: کمیته جوانان فدراسیون استان‌های کشور را به 9 منطقه تقسیم کرده تا استعدادهای فوتبال کشور راحت ‌تر شناسایی شوند.

وی با بیان اینکه کار خود را از همدان شروع کرده ‌ایم و تا آخر سال به دیگر مناطق نیز می‌رویم، گفت: با شناسایی نوجوانان مستعد کشور یک تیم ملی خوب و قدرتمند را خواهیم ساخت.

دوستی مهر با تاکید بر اینکه در کشور استعدادهای خوبی وجود دارد و باید با برگزاری اردوهای مختلف استعدادیابی، انگیزه را به آنها تزریق کرد، گفت: نباید فقط با چند بازیکن به کار خود در تیم ملی نوجوانان ادامه دهیم.

سرمربی تیم ملی فوتبال نوجوانان کشور اردوی برگزار شده در استان همدان را از اردوهای موفق خواند و افزود: همدان همواره در میزبانی اردوهای استعدادیابی پر تلاش ظاهر می‌شود و استعدادهای بسیاری در این منطقه وجود دارد.


&nbs
تاریخ: 1389/10/20
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: