با وجود امتحان دانشگاه، تغییر وزن و حضور در لیگ نادریان: نفر اول وزن سوم تیم ملی تکواندو من هستم
خبرگزاری فارس: تکواندوکار وزن سوم ایران گفت: امتحاناتم شروع شده، مجبورم وزنم را مدام تغییر دهم و چند روز بعد لیگ برتر داریم؛ با همه اینها نفر اول وزن سوم تیم ملی من هستم.
رضا نادریان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس اظهار داشت: هم درس می خوانم و هم تمرین می کنم. باید ترم پنجم باشم اما تازه مشغول امتحانات دروس ترم اول هستم.
وی با اشاره به اینکه از اول تعیین شده بود که باید در مسابقات آزاد کشوری شرکت کند، تصریح کرد: من هیچ مشکلی با این مسئله ندارم؛ اما زمان آن با امتحاناتم یکی شده است، البته دانشگاه فرصت دیگری را برای امتحان اولم در نظر گرفته است.
نایب قهرمان جهان تاکید کرد: علاوه بر این مشکلات ما لیگ برتر را هم داریم و جمعه باید در بوشهر به مصاف حریفان خود برویم. از همین جا باید از آقای سلیمانی سرمربی شرکت ملی حفاری تشکر کنم که اجازه داد در مسابقات انتخابی تیم ملی شرکت کنم.
وی به برگزاری مرحله سوم این رقابت ها در سوم بهمن ماه اشاره کرد و گفت: در آن زمان هم امتحان دارم ولی شرکت می کنم. در این مرحله نفرات اول و دوم مسابقات آزاد کشوری و مدال آوران تورنمنت ها و دانشجویان جهان مبارزه می کنند که خودم همه این سهمیه ها را دارم.
نادریان افزود: در رقابت های آزاد کشوری 7 مبارزه کردم و با اینکه با هوگوی معمولی بود فقط یک امتیاز را از هوگو گرفتم و مابقی را از ضربات سر و با اختلاف خیلی زیاد به دست آوردم. حریفانم را نمی شناختم اما در دور بعد نفراتی شاخصی مثل عبداللهی، بابادی، هداوند و ... شرکت خواهند داشت.
وی تاکید کرد: در وزن سوم تیم ملی مبارزه می کنم و در تیم شرکت ملی حفاری وزن چهارم هستم و این وزن کم و زیاد کردن ها در کنار تمرین و درس خواندن خیلی سخت است اما من نفر اول وزن سوم خواهم بود.
نادریان در پاسخ به اینکه چرا در میادین بین المللی این انگیزه را ندارد گفت: به خدا در آن مسابقات هم خوب هستم و فقط در گوانگجو حذف شدم. من اولین وزن سوم ایران هستم که به فینال مسابقات جهانی رسیدم و اگر ناداوری نبود طلا می گرفتم.
وی افزود: در 3 دوره مسابقه جهانی و آسیایی فینالیست بودم و نفر اول رنکینگ جهانی هستم، تمام هدفم این است که در کره جنوبی طلای وزن سوم را به دست آورم.
نایب قهرمان جهان درباره کار سختش برای راهیابی به المپیک گفت: باقری معتمد در وزن دوم المپیک است و من باید در این وزن با او و علیرضا نصر مبارزه کنم پس کار خیلی سختی است به همین دلیل الان به این مسئله فکر نمی کنم.
انتهای پیام/
















