برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

با وجود حضور استادنیک در ترکیب گلستانی‌ها، تقوی وزن‌کشی نکرد

خبرگزاری فارس: با وجود استفاده تیم بانک ملی گلستان از استادنیک اوکراینی، قهرمان سال 2009 کشتی جهان امروز در ترکیب تیم گاز قرار نگرفته است.


به گزارش خبرگزاری فارس، تیم بانک ملی گلستان که در دو هفته برگزار شده لیگ برتر، پیروزی برابر جویبار و شکست مقابل ملایر را تجربه کرده، امروز در ساری میهمان گاز مازندران خواهد بود.
این تیم که به تازگی آندری استادنیک اوکراینی را در وزن 66 کیلو به خدمت گرفته، در مسابقه هفته سوم از این کشتی‌گیر استفاده خواهد کرد.
این در حالی است که مهدی تقوی دارنده مدال نقره بازی‌های آسیایی برای حضور در لیگ برتر با تیم گاز قرارداد بسته است اما وی بعدازظهر روز گذشته وزن‌کشی نکرد.
براین‌اساس نصرالله فدایی در این وزن رودرروی استادنیک قرار خواهد گرفت.
در تیم گاز امروز محمد حسنی در 55 کیلو، کمیل ذبیحی در 60 کیلو، نصرالله فدایی در 66 کیلو، جعفر قاسمی در 74 کیلو، علی‌اصغر بذری در 84 کیلو، گئورگی گوگچلیدزه در 96 کیلو، اشکان ازلی‌فر یا هادی پورعلیجان در 120 کیلو کشتی خواهند گرفت.
ترکیب تیم گرگان را نیز فرزاد جعفری یا ادریس کشیری در 55 کیلو، تقی داداشی در 60 کیلو، آندری استادنیک یا حمید جبلی در 66 کیلو، حسن طهماسبی در 74 کیلو، جلال زمان در 84 کیلو، اباذر اسلامی در 96 کیلو و سیداحمد رسولی در 120 کیلو تشکیل می‌دهند.
در این مسابقه دو کشتی‌گیر خارجی روی تشک خواهند رفت.
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/10/21
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: