برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

گائو: به قطر ببازیم باید به چین بازگردیم

 سرمربی تیم ملی فوتبال چین گفت: اگر مقابل قطر نتیجه نگیریم، با مشکل مواجه شده و باید به چین بازگردیم.
 گائو هونگ‌بو در نشست خبری پیش از دیدار تیم‌های ملی قطر و چین که قرار است فردا شب برگزار شود، اظهار داشت: بازی فردا را باید ببریم چرا که به طور دقیق وضعیتی که در آن قرار داریم را حس می‌کنم. قطر میزبان است و پول زیادی را صرف تیم کشورش کرده است.
وی ادامه داد: می‌دانم متسو بازیکنان بسیار خوبی را در تیم ملی قطر دارد؛ اما اگر مقابل این تیم نتیجه نگیریم، با مشکل مواجه شده و باید به چین بازگردیم. بازی با قطر آزمایش خوبی برای جوانان چین است.
گائو تأکید کرد: تیم ملی چین دیدار‌های کمی را خارج از خانه انجام داده و تنها در مرحله مقدماتی جام جهانی، ملی‌پوشان ما توانستند خارج از خانه بازی کنند. اکنون هم این فرصت نصیبمان شده و علاقه دارم هر 23 بازیکنم را بازی دهم.

سرمربی چین با بیان اینکه باید به همه تیم‌ها حتی به هندی که با 4 گل بازی‌اش را واگذار کرد، احترام گذاشت، یادآور شد: هند هم قابل احترام است چرا که برای اعاده حیثیت بازی خود را انجام دادند. به همین دلیل است می‌گویم هیچ دیدار راحتی در جام ملت‌های آسیا وجود ندارد. اگر به تیم‌ها احترام نگذاریم، آنها مشکل‌ساز می‌شوند.
وی ادامه داد: همه بازیکنان چین در یک سطح قرار دارند. از هیچ شرایطی هم نمی‌ترسند. ترکیب، سیستم و ایده خاص خودم را دارم. بازی فردا شب دلیل نمی‌شود تا نقشه‌هایم را بهم بزنم. هدف هر مربی رسیدن به عنوان قهرمانی است. من و تیمم چنین هدفی را داریم.
گائو در پایان نشست مطبوعاتی گفت: در گروه اول مسابقات تیم‌ها هنوز سطح واقعی خود را نشان نداده‌اند و باید تا روز آخر سعی کرد تا شرایط مشخص شود.
تاریخ: 1389/10/21
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: