برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

جام ملت‌های آسیا/رئیس فدراسیون فوتبال عربستان برکنار شد

رئیس فدراسیون فوتبال عربستان به دلیل حذف زودهنگام تیم ملی فوتبال این کشور از رقابت‌های جام ملت‌های آسیا از سمت خود اخراج شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، تیم ملی فوتبال عربستان، قهرمان سه دوره رقابت‌های جام ملت‌های آسیا با دو شکست مقابل تیم‌های سوریه و اردن در گروه دوم مسابقات، وداع زودهنگامی با این رقابت‌ها داشت.

بر پایه گزارش خبرگزاری فرانسه، ملک عبدالله، پادشاه عربستان پس از نتایج ضعیف تیم ملی فوتبال این کشور در رقابت‌های جام ملت‌های آسیا، شاهزاده سلطان بن فهد را از سمت خود برکنار و شاهزاده نواف بن فیصل را جایگزین وی کرده است. سلطان بن فهد علاوه بر ریاست فدراسیون فوتبال عربستان، اداره کمیته ملی المپیک این کشور را هم برعهده داشت.

در بیانیه‌ای که در این خصوص منتشر شده، آمده که شاهزاده سلطان بن فهد به درخواست خودش از این سمت برکنار شده است.

عربستانی‌ها پیش از این خوزه پسیروی پرتغالی را از سمت سرمربیگری تیم ملی این کشور برکنار کرده بودند. عربستان روز دوشنبه در آخرین دیدار از مرحله گروهی با ژاپن دیدار می کند.


 ا
تاریخ: 1389/10/28
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: