پس از تمرین پر فشار روز گذشته؟ فرنگی کاران اردونشین امروز را به استراحت میپردازند
ورزش. کشتی. اردو
تهران- فرنگی کاران حاضر در اردوی آمادهسازی تیم ملی پس از تمرینات سنگین صبح روز گذشته خود، صبح امروز را به استراحت فعال خواهند پرداخت.
به گزارش روز دوشنبه خبرنگار ایرنا؟ فرنگی کاران اردونشین روز گذشته تمرینات سخت و سنگینی را پشت سر گذاشتند که به همین دلیل کادر فنی تیم ملی بهتر دید تا اردونشینان را از تمرینات نوبت صبح امروز معاف کند.البته این فرنگی کاران در نوبت عصر امروز طبق برنامه قبلی آمادهسازی خود عمل کرده و زیرنظر مربیان تیم ملی به تمرینات بدنسازی خواهند پرداخت.
محمد بنا سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان در این رابطه گفت: در دومین روز تمرینات اردوی آماده سازی، نفرات حاضر در تمرینات سه نوبت تمرینات کشتی را پشت سر گذاشتند و در نوبت عصر نیز دو نوبت دیگر تمرین کردند که بدیهی است روز پر فشاری برای اردونشینان بود.
در این تمرینات امیر علی اکبری، فرنگی کار سنگین وزن تیم ملی هرچند خانه کشتی حضور داشت ولی به خاطرسرماخوردگی در تمرینات شرکت نکرد تا پس از بهبودی کامل و استراحت لازم با سایر فرنگی کاران تمرین کند.
گفتنی است در پایان این اردوی ۱۴روزه مربیان تیم ملی ۱۴فرنگی کار را برای اعزام به مسابقات جام وهبی امره ترکیه انتخاب خواهند کرد و تیم منتخب در روز ۹بهمن ماه برای شرکت در این جام راهی استانبول خواهد شد.
















