گوانگجو را فراموش کردهام مهدیزاده: هم در مسابقات آسیایی و هم در جهانی طلا میگیرم
خبرگزاری فارس: کاراتهکار وزن 60- کیلوگرم ایران گفت: مشکلات بازیهای آسیایی در مسابقات قهرمانی آسیا وجود ندارد، پس در آنجا با کسب مدال طلا به استقبال قهرمانی در رقابتهای جهانی فرانسه میروم.
امیر مهدی زاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس درباره باختش در سوپرلیگ هفته گذشته اظهار داشت: من نیز مانند هر ورزشکار دیگری باید ببرم یا ببازم، برد سعید علی پور مقابل خودم را به او تبریک می گویم.
وی تاکید کرد: او دوستم است و از اینکه برده، خوشحالم. به خاطر این باخت همه را مورد انتقاد قرار نمی دهم. پای من در گوانگجو مصدوم شد و نتوانستم همه توانایی خود را نشان دهم، این در عملکردم تاثیر داشت اما توجیهی برای باختم نیست.
مهدی زاده خاطرنشان ساخت: من که نگفتم امیر کاراته هستم، این را افراد دیگر گفتند که باید به خاطر آن تشکر کنم، فقط جزء کوچکی از جامعه بزرگ کاراته هستم که می خواهم برای تیم مقاومت و ایران افتخار کسب کنم.
وی با اشاره به مسابقات فرانسه گفت: این رقابت ها نیز مثل دیگر مسابقات اروپایی سطح بالایی داشت و خوشحالم که توانستم در ترکیه، اتریش و فرانسه با سه طلا بازگردم. همه حریفان اروپایی خود را در آنجا شناختم.
مهدی زاده با تاکید بر اینکه بازی های گوانگجو را فراموش کرده است، افزود: نمی خواهم به بهانه ناراحتی آنجا دیگر فرصت ها را از دست بدهم. در انتخابی های تیم ملی و مسابقات قهرمانی آسیا شرکت و مدال طلای آن را پله ای برای فرانسه می کنم.
وی تصریح کرد: در پیکارهای قهرمانی آسیا شرایط مثل بازی های آسیایی نیست که مدال ها را تقسیم کنند و کار سختی نداریم. در مسابقات آزاد پاریس همه می گفتند که چرا در رقابت های جهانی صربستان غایب بودم.
مهدی زاده درباره وضعیت نامناسب اسکان تیم در پاریس یادآور شد: شرایط بد بود شاید چون با یک تیم خصوصی رفته بودیم اما من برای مسابقه رفتم و به هیچ چیز دیگر فکر نمی کردم. حتی وقتی پیام ناپدید شد مسابقه می دادم و اصلاً نفهمیدم.
وی درباره تغییر زمان مسابقات آسیایی گفت: وظیفه من مسابقه دادن است پس هرچه آنها بگویند باید بپذیرم.
انتهای پیام/
















