از امروز کارم را آغاز میکنم میرابوطالب: از مصدومیت نادریان خبر ندارم
خبرگزاری فارس: رئیس جدید کمیته پزشکی فدراسیون تکواندو گفت: از مصدومیت رضا نادریان خبر ندارم چون از امروز کارم را شروع میکنم.
رضا میرابوطالب در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس اظهار داشت: اتفاق خاصی نیفتاده است، یک سال و نیم پیش به دلیل برخی گرفتاری های شخصی از کمیته پزشکی تکواندو رفتم و حالا بازگشته ام.
وی افزود: هیچ وقت مشکلی میان من و مسئولان فدراسیون و کادر فنی تیم ملی نبود که بخواهم بروم. یازده سال در این بخش کار می کردم و اکنون هم دوباره همان روال را ادامه خواهم داد.
رئیس کمیته پزشکی درباره وضعیت رضا نادریان که در جریان مسابقات انتخابی PCL پایش پاره شد، تصریح کرد: از ایشان هیچ خبری ندارم چون تازه از امروز قرار است کارم را در فدراسیون آغاز کنم. در مرحله چهارم مسابقات انتخابی و رقابت های جهانی کره در کنار تیم خواهم بود.
عضو کمیته پزشکی اتحادیه آسیا اعلام کرد: فعلاً هیچ برنامه ای در این بخش نیز نداریم و همه چیز طبق روال گذشته پیش می رود.
احسان الله جابری تا چندی پیش پزشک تیم ملی بود و به دلیل برخی مسائل دیگر به همکاری خود با این فدراسیون ادامه نداد.
گویا هنوز ملی پوشان تکواندو با او برای درمان خود در ارتباطند.
انتهای پیام/
















