پولادگر با شناخت تصمیم میگیرد مداح: نتایج مربیان ایرانی تکواندوی بانوان به مراتب بهتر از کرهایها بوده است
خبرگزاری فارس: مربی تیم ملی تکواندو بانوان گفت: اگر عملکرد مربیان کرهای را در تیم بانوان ایران مورد بررسی قرار دهیم، نتایج ایرانیها به مراتب بهتر از آنها بوده است.
مینو مداح در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس اظهار داشت: مخالفت و موافقت من با آوردن مربی کره ای در این برهه از زمان هیچ فایده ای ندارد چون تصمیم گیرندگان روسای فدراسیون هستند و باید به آن احترام گذاشت.
وی افزود: فقط اصلاً فکر نمی کردم که چنین تصمیمی در این وقت گرفته شود که ما در بازی های آسیایی گوانگجو نتایج به این خوبی گرفته بودیم.
مربی تیم ملی با اشاره به اینکه از سال 80 تا 85 بانوان 4 مربی کره ای داشته اند، خاطرنشان ساخت: در زمان مربیگری "شن " بهترین نتایجی که در تکواندو بانوان رقم خورد دو برنز بازی های آسیایی دوحه بود که آن هم در سنگین وزن به دست آمد.
وی یادآور شد: در آن زمان هر کدام از این مدال ها با یک برد کسب شد درحالیکه ما در گوانگجو 3 برنز و 2 نقره گرفتیم و راحله آسمانی در دیدار با نماینده تایلند، نایب قهرمان جهان به مدال نقره دست یافت.
مداح تصریح کرد: به عقیده من "شن " چیزی نداشت که من در کنارش بتوانم یاد بگیرم. وقتی در جام جهانی باکو، چین و مسابقات جهانی دانمارک شرکت کردیم همه داوران از افزایش سطح فنی بانوان ایران می گفتند.
وی افزود: در گذشته تکواندوکاران زن ایران زنگ تفریح بودند ولی اکنون برای تیم های دیگر هراس ایجاد می کنند. با توجه شرایط خاص خود به عنوان یک کشور مسلمان و عدم امکان تمرین با تیم مردان فکر می کنم تا کنون توانسته ایم نتایج خوبی را کسب کرده ایم.
مربی تیم ملی بانوان در پاسخ به اینکه چرا با این شرایط باز هم ایران مربی کره ای می آورد، خاطرنشان ساخت: هنوز در این زمینه با فدراسیون صحبت نکرده ام، پولادگر معمولاً تصمیمات خود را با شناخت کامل می گیرد حتماً این مربی با توجه به کارنامه درخشان خود می تواند موثرتر باشد.
وی درباره همکاری با این مربی گفت: هنوز هیچ جوابی ندارم باید اول جلسه بگذاریم و بعد در این زمینه تصمیم بگیرم. نباید پیش قضاوت کرد.
انتهای پیام/
















