به گزارش ایرنا، علی داودی روز دوشنبه در حاشیه مراسم اهدا هدیه مقام معظم رهبری به مدال آور تهرانی در بازی های المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس در محل آکادمی ملی المپیک در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برای حضور در پیکارهای جهانی منامه خیلی آماده بودم و حتی در تمرینات در یک ضرب ۲۱۰ کیلوگرم و دوضرب ۲۶۰ کیلوگرم را نیز بالای سر برده بودم و برای مدال طلای در این رقابت ها حضور پیدا کردم.
وی افزود: متاسفانه کمی از ناحیه کتف درد داشتم و هر طوری بود حرکات یک ضرب را گذراندم اما در دوضرب و برای شروع با ۲۵۰ کیلوگرم شروع خیلی خوبی بود که خطا داند و فکر می کنم که می شد آن را قبول می کردند و اگر چنین می شد به راحتی می توانستم به کارم ادامه دهم.
دارنده مدال نقره بازی های المپیک توکیو ادامه داد: حتی گور میناسیان وزنه بردار ارمنی الاصل تیم بحرین هم در حرکت یک ضرب خطا داشت و فکر می کنم بیشتر شرایط میزبانی باعث شد که یک مقدار سخت بگیرند و امیدوارم که یک سوءتفاهم باشد و دیگر اتفاق نیافتد.
وی همچنین در خصوص علیرضا یوسفی نیز گفت: حضور او و دیگر مدعیان در دسته فوق سنگین در کشورمان یک امتیاز مثبت برای وزنه برداری کشورمان است. علیرضا یوسفی و آیت شریفی در این سال ها خیلی خوب بودند و برای رشد و پیشرفت یکدیگر تمرین کردیم که اثرش را در جهانی منامه مشاهد کردیم.
ملی پوش وزنه برداری کشورمان در خصوص سالن های تمرین هم گفت: رسیدگی اداره کل ورزش در یک سال اخیر و با حضور علی جوادی بهتر شده و او ویژه تر وزنه برداری را می بیند.
















