برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

دایی: اخراج دروازه بان راه آهن به سود پرسپولیس نبود

ورزش. فوتبال. لیگ برتر
تهران - سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت : اخراج دروازه بان تیم راه آهن شهرری به سود این تیم نبود.

به گزارش ایرنا، علی دایی یکشنبه شب در گفت وگو با خبرنگاران افزود :
اخراج حسن رودباریان باعث شد تا بازیکنان تیم راه آهن روی به بازی تدافعی بیاورند تا گلزنی دراین بازی برای بازیکنان پرسپولیس دشوار شود.

وی اظهار داشت : بازیکنان پرسپولیس در ‪ ۱۵‬دقیقه نخست، عملکرد ضعیفی از خود نشان دادند اما با گذشت زمان، نمایش فوق‌العاده‌ای را انجام دادند اما موفق به گلزنی نشدند.

دایی با بیان اینکه پرسپولیس دو امتیاز احساس را مقابل راه آهن از دست داد، گفت: بازیکنان در نیمه دوم بیشتر صاحب توپ و میدان بودند اما نتوانستند در محوطه جریمه حریف از فرصت‌ها استفاده کنند.

وی درباره تشویق شیث رضایی از سکوی خاصی در ورزشگاه آزادی افزود : در این باره نظری ندارم، متاسفانه تماشاگران این سکو در هر بازی سعی می‌کنند برای پرسپولیس مشکل ایجاد کنند.

سرمربی پرسپولیس در خصوص قضاوت داوران بازی گفت : با توجه به اینکه اگر مربیان در این زمینه صحبت کنند، محروم می‌شوند در این مورد اظهار نظر نمی کنم اما برای جامعه داوران آرزوی موفقیت می‌کنم.

دایی درباره حضور ملی پوشان پرسپولیس در دیدار دوستانه تیم‌های ملی ایران و روسیه اظهار داشت : بازگشت بازیکنان خسته از تیم ملی، یکی از معضلات پرسپولیس است. این تیم در بازی مقابل راه آهن، ‪ ۳۰‬درصد تیم خود را در اختیار نداشت تا نتواند حریفش را با شکست بدرقه کند.

وی با بیان اینکه کیفیت بازیکنان پرسپولیس بیش از این نیست، خاطر نشان کرد : تعویض‌های کادر فنی نیز تاثیری بر روند بازی نداشت. متاسفانه برخی از بازیکنان پرسپولیس با ضعف تکنیکی روبرو هستند که مربیان نمی‌توانند کاری در این زمینه انجام دهند.

دایی ادامه داد : اصول اولیه فوتبال باید در رده‌های پایه‌ای به بازیکنان آموزش داده شود تا آنان با چنین مشکلاتی مواجه نشوند.

وی درباره حضور کارلوش کرش پرتغالی در راس کادر فنی تیم ملی فوتبال ایران گفت : کرش بهترین گزینه چند سال اخیر فوتبال ایران است اما باشگاه ها باید توان کافی را برای کمک به تیم ملی را داشته باشند.

سرمربی پرسپولیس اضافه کرد : مطمئنا فوتبال ایران نمی‌تواند به خاطر برخی مشکلات از تمام ظرفیت‌های کرش استفاده کند.

وی با مخالفت از برگزاری شهرآورد پایتخت در روز ششم فروردین ماه سال آینده گفت : این تیم دیدار سختی را روز بیست و نهم اسفندماه امسال در انزلی پیش رو دارد که با توجه به فرا رسیدن سال نو، آماده کردن بازیکنان برای این تیم مهم بسیار دشوار است.

سرمربی پرسپولیس در خصوص استقبال اندک تماشاگران از دیدارهای این تیم گفت : این مشکل کل فوتبال ایران است به جز برخی از استان ها، سایر تیم‌های نیز با این معضل روبرو هستند.

دایی در اواسط نشست مطبوعاتی خود با یکی از گزارشگران تلویزیون به درگیری لفظی پرداخت به طوریکه به سوالات این گزارشگر پاسخ نداد.

تیم پرسپولیس عصر یکشنبه در هفته بیست و دوم لیگ برتر باشگاه‌های ایران مقابل تیم ‪ ۱۰‬نفره راه آهن متوقف شد.


تاریخ: 1389/11/24
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: