برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

طالبیان در گفت‌وگو با فارس: می‌خواهم در فینال المپیک لندن پارو بزنم

خبرگزاری فارس: دارنده مدال طلای قایقرانی بازی‌های آسیایی گوانگجو گفت: هدفم رسیدن به فینال المپیک لندن است.


احمدرضا طالبیان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس عنوان کرد: 3 هفته پس از بازگشت از بازی‌های آسیایی گوانگجو تمرینات خود را آغاز کرده و پس از بازگشت شفر سرمربی آلمانی تیم از مرخصی سال نوی میلادی تمرینات تخصصی را در دریاچه آزادی تهران از سر گرفتم.
وی در خصوص رقابت‌های سال آینده تصریح کرد: مسابقات زیر 23 سال جهان در مجارستان را پیش رو دارم تلاش خواهم کرد تا در این میدان نتیجه درخشانی را به ثبت برسانم. به علاوه سال آینده مسابقات قهرمانی آسیا و انتخابی المپیک لندن در تهران را خواهیم داشت و من امیدوارم بتوانم در این میدان با کسب مدال‌های رنگارنگ سهمیه حضور در المپیک لندن را نیز به دست آورم.
طالببان گفت: تمام تلاشم در یک سال و نیم باقی مانده تا آغاز المپیک رسیدن به سطحی از آمادگی است که بتوانم در کنار فینالیست‌های لندن پارو بزنم.
احمدرضا طالبیان در بازی‌های آسیایی گوانگجو توانست 2 مدال در کایاک تک نفره و کایاک تیمی 4 نفره به دست آورد.
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/11/27
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: