برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

اعلام آمادگی ۸ تیم برای سوپر لیگ سبک های آزاد کاراته

سوپر لیگ کاراته سبک های آزاد در حالی از تیر ماه آغاز خواهد شد که تیم ها تا ۱۵ خرداد مهلت دارند تا ثبت نام و مدارک خود را تکمیل کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، طبق اعلام سازمان لیگ و مسابقات سوپر لیگ سبک های آزاد کاراته آقایان و بانوان، تیر ماه آغاز خواهد شد که تاکنون ۸ تیم برای حضور در این رقابت ها اعلام آمادگی کرده اند که ۶ تیم آن در بخش آقایان و ۲ تیم دیگر نیز در بخش بانوان هستند.

تیم های پاس چالوس، نیروی زمینی ارتش، عقاب نهاجا، باشگاه دالکورد کردستان، آسیا ماسه ساز و هشتمین خورشید در بخش آقایان و همچنین تیم های باشگاه ذکاوت و هشتمین خورشید در بخش بانوان اعلام آمادگی کرده اند.

مهلت ثبت نام و اعلام آمادگی تیم ها برای حضور در سوپر لیگ بانوان و آقایان تا ۱۵ خرداد بوده و سرپرستان تیم ها از روز شنبه ۲۷ اردیبهشت ماه قرار داد ها و تمامی مدارک تیم خود را در سامانه ملی کاراته بارگذاری کنند و همچنین تا ۱۵ خردادماه فرصت دارند تا نسبت به ثبت نام ورزشکاران خود در سامانه ملی کاراته اقدام کنند.

جلسه هماهنگی و قرعه کشی سوپر لیگ سبک های آزاد نیز ۲۵ خرداد با حضور مسئولین تیم ها برگزار خواهد شد.

منبع: مهر
تاریخ: 1404/2/27
موضوع: رزمی
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: