به گزارش ایسنا، مارکو ماتراتزی در مصاحبه با اسکای اسپورت درباره شکست سنگین اینتر در فینال لیگ قهرمانان اروپا گفت: این فینال یک عذاب بزرگ برای همه ما بود اما باید دوباره شروع کنیم. دوران فوتبال من هم با یک شکست سخت در سال ۲۰۰۱ شروع شد و سپس همه چیز را بردم. آرزو می کنم همه بازیکنانی که در فینال لیگ قهرمانان رنج کشیدند و باختند، آماده شروع دوباره باشند.
او افزود: حالا ما ۱۵ روز فرصت داریم و دوباره با جام جهانی باشگاه ها شروع خواهیم کرد. باید این دیدار را فراموش کرد و به فکر دیدارهای پیش رو بود.
مدافع سابق تیم ملی ایتالیا در پایان در پاسخ به این سوال که باید با اینزاگی ادامه داد یا خیر نیز افزود: جواب این سوال را من نباید بدهم.
گزینه های جانشینی اینزاگی
اینتر منتظر تصمیم اینزاگی است و در همین حال باشگاه در حال ارزیابی گزینه های احتمالی است: مربی کومو در موقعیت خوبی قرار دارد. گاتزتادلواسپورت خبر داد سسک فابرگاس، پاتریک ویرا و وروبرتو دزربی گزینه های هدایت اینتر در صورت رفتن اینزاگی هستند.
انتهای پیام
















