برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.
بازیهای کشورهای اسلامی - ریاض

بهمنیار: امیدوارم مدال طلای جهان را هم به دست بیاورم

ملی پوش کاراته گفت: از اینکه طلای بازیهای کشورهای اسلامی را کسب کردم خوشحالم و امیدوارم طلای جهانی را هم به دست بیاورم.

به گزارش خبرنگار مهر از عربستان، سارا بهمنیار، ملی پوش کاراته ایران، پس از قهرمانی در وزن منهای ۵۰ کیلوگرم بازی های همبستگی کشورهای اسلامی، اظهار داشت: خوشحالم که در این دوره از رقابت ها توانستم مدال طلا را کسب کنم و زحمات مربی، خانواده و همه کسانی که در این مدت برایم زحمت کشیدند را با این موفقیت پاسخ بدهم.

او افزود: امیدوارم با این مدال خوش رنگ، دو هفته دیگر نیز بتوانم در رقابت های قهرمانی جهان مدال طلای دیگری کسب کنم و موفقیت دیگری را برای کاراته ایران رقم بزنم.

بهمنیار در پایان گفت: بار دیگر از همه کسانی که در این مدت برایم زحمت کشیدند تا بتوانم روی سکوی نخست بازی های همبستگی کشورهای اسلامی بایستم، تشکر می کنم.

منبع: مهر
تاریخ: 1404/8/21
موضوع: رزمی
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: