برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

کمپ تیم‌های ملی کشتی بازهم تخریب شد

پس از حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی و آمریکا به سالن ۱۲ هزار نفری آزادی بخش هایی از کمپ تیم های ملی کشتی تخریب شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه حملات تجاوزکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی، سالن ۱۲ هزار نفری آزادی مورد حمله قرار گرفته و بخش اعظم آن تخریب شده است.

پس از این حمله ددمنشانه از سوی رژیم صهیونیست و آمریکا، کمپ تیم های ملی کشتی دوباره تخریب شد.

پیش از این در روزهای آغازین حمله وحشیانه به خاک ایران، کمپ تیم های ملی و فدراسیون کشتی تخریب شده بودند و حالا دوباره در ادامه این حمله وحشیانه به آن منطقه، باز هم کمپ کشتی تخریب شده است.

در حمله امروز به سالن ۱۲ هزار نفری آزادی، قسمت پارکینگ فدراسیون کشتی تا حدود زیادی تخریب شده و در کمپ نیز شاهد تخریب های جدیدی هستیم.

شیشه های دو خانه کشتی کمپ کامل فرو ریخته شده است. یکی دو ساختمان اطراف خانه کشتی شهید هادی و شهید صدرزاده نیز تخریب شده است.

همچنین رستوران و بخش های دیگری از کمپ کشتی باز هم خرابی های جدیدی را متحمل شده است.

منبع: مهر
تاریخ: 1404/12/14
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: