برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مصدومیت دسوزا و خیس شدن آبی‌پوشان زیر بارش شدید باران

استقلال ایران که از ساعت 17:30 فردا در اولین دیدار گروهی دور اول لیگ قهرمانان آسیادر سال 2010-2011 به مصاف نماینده کشور قطر می‌رود، از ساعت 16 امروز در زمین اصلی ورزشگاه آزادی تمرین تاکتیکی را برگزار کرد.

**در این تمرین پرویز مظلومی در ابتدا با بازیکنانش در خصوص اهمیت دیدار اول در لیگ قهرمانان آسیا صحبت کرد و از آنها خواست با رعایت نکات تمرینی تمرکز خود را روی مسابقه فردا داشته باشد.

*بارش باران بسیار شدید بود و به همین دلیل استقلالی‌ها نتوانستند تمرین خوبی را انجام دهند و باران مسایل فنی را تحت تاثیر خود قرار داد.

*دسوزا، بازیکن برزیلی استقلال در جریان تمرین دچار مصدومیت شد، اما بنا بر اظهارات کادر پزشکی مصدومیت وی جدی نیست.

*در این تمرین خبرنگاران فقط 15 دقیقه فرصت تهیه گزارش داشتند ضمن آنکه تیم فوتبال السد در همین زمین از ساعت 15 آخرین تمرین خود را برای دیدار با نماینده ایران برگزار کرد.

تیم فوتبال استقلال تهران در مرحله اول لیگ قهرمانان آسیا با تیم‌های السد قطر، پاختارو ازبکستان و النصر عربستان هم گروه است.
تاریخ: 1389/12/9
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: