پس از برگزاری جلسه مدیرعامل با بازیکنان موسوی: استقلال را مثل پرسپولیس شکست میدهیم
خبرگزاری فارس: سرپرست تیم فوتبال مس کرمان گفت: استقلال را در تهران شکست میدهیم.
ساسان موسوی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد جلسه امروز بازیکنان مس با مدیرعامل شرکت صنایع مس اظهار داشت: امروز جلسهای صمیمانهای بین بازیکنان و کادر فنی با سعد محمدی برگزار شد و ضیافت ناهاری ترتیب داده شد و مدیرعامل شرکت صنایع مس از بازیکنان خواست با انگیزه بیشتری در مسابقات شرکت کنند و مانند نیم فصل اول برای کرمان موفقیت کسب کنند.
وی ادامه داد: اگرچه در هفته بیست و پنجم در تهران میهمان استقلال هستیم اما این تیم را شکست میدهیم.همانطوریکه پرسپولیس را بردیم، استقلال را هم شکست خواهیم داد.
سرپرست مس کرمان در مورد علت افت این تیم در نیم فصل دوم گفت: تیم ما افت نکرده است البته بازیکنان در زدن ضربات آخر کم دقت بودهاند، اما در دیدار با استقلال انگیزه زیادی دارند.ضمن اینکه در مسابقه با نفت تهران ما چندین فرصت گلزنی را از دست دادیم و حریف نیز با سه لایه دفاع فقط به فکر گرفتن یک امتیاز بود.
انتهای پیام/
















