برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

ابراز تمایل ولاسکو برای حضور در ایران داورزنی: نمی‌خواهیم بلای فوتبال سر والیبال بیاید

خبرگزاری فارس: رئیس فدراسیون والیبال گفت: در بحث انتخاب سرمربی تیم ملی نمی‌خواهیم با رسانه‌ای شدن آن به بلایی که سر فوتبال آمد، دچار شویم.


محمدرضا داورزنی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبری فارس «توانا»، پیرامون مسائل اخیر والیبال ایران اظهاراتی درباره انتخاب سرمربیان تیم‌های ملی بزرگسالان، جوانان و نوجوانان داشته که متن مصاحبه وی را در زیر می‌خوانید:

فارس: انتخاب سرمربی تیم ملی والیبال بزرگسالان ایران به کجا رسید؟
هر وقت قرارداد امضا شد مشخص می‌شود. تعجب می‌کنم که رسانه‌ها چقدر عجله دارند تا این اتفاق رخ بدهد. تحمل داشته باشید تا قرارداد امضا شود، چون در دنیای حرفه‌ای تا زمانی که قراردادی نهایی نشده طرفین می‌توانند قرارداد خود را منتفی کنند و مذاکرات جدیدی را آغاز کنند بنابراین تا زمانی‌که چیزی قطعی نشده نمی‌توان چیزی را اعلام کرد.

فارس: با این شرایط مذاکره با گزینه‌های هدایت تیم ملی در چه مرحله‌ای قرار دارد؟
ما اعلام کرده‌ایم که اولویتمان خولیو ولاسکو است. اگر امضا کرد به همه اعلام می‌کنیم که وی سرمربی تیم ملی شده است و خبر در رسانه‌ها منتشر خواهد شد، اگر در غیر اینصورت اتفاقی رخ دهد بازهم آن را رسانه‌ای خواهیم کرد. چون اگر هم‌اکنون حضور وی را قطعی اعلام کنیم ممکن است این قرارداد منتفی شود. زمانی که قرارداد امضا شد به مردم اعلام خواهیم کرد.

فارس: موضوعی مطرح شده با عنوان مذاکره پشت در‌های بسته و مخفی‌کاری و...؛ در این خصوص چه نظری دارید؟
بله، ما پشت در‌های بسته جلساتی داشتیم و در خصوص این موضوع که ولاسکو چه مربی است تصمیم‌گیری کرده‌ایم. با این حال زمین و زمان قبول دارند که ولاسکو یکی از بهترین مربیان جهان است و هر وقت که با وی به توافق قطعی برسیم اعلام می‌کنیم که وی سرمربی تیم ملی ایران تا المپیک لندن خواهد بود.

فارس: تقریباً دو هفته از مذاکراتتان با ولاسکو می‌گذرد؛ چه زمانی مذاکرات نهایی می‌شود؟
وی هم‌اکنون در آرژانتین به سر می‌برد. آخرین بحث‌هایی که داشتیم پیشنهادهای خود را مطرح کرده‌ایم و وی هم سوالاتی داشته که به آنها پاسخ دادیم. منتظریم تا از آرژانتین بازگردد و پس از رسیدن به ایتالیا بحثش را با فدراسیون ایران نهایی کند.

فارس: شنیده شده که ولاسکو هم برای حضور در ایران علاقمند است، این موضوع صحت دارد؟
بله، چون اگر ابراز تمایل نمی‌کرد برای انجام مذاکرات به ایران نمی‌آمد. نمی‌خواهیم بلای فوتبال سرمان بیاید. رسانه‌ها اجازه بدهند تا مذاکرات در آرامش انجام شود، چون آوردن مربی بزرگ مسلتزم آرامش است.

فارس: با توجه به اینکه هنوز حضور ولاسکو در ایران قطعی نشده است برخی‌ها بحث مبلغ قرارداد را پیش می‌کشند؛ ارزیابی شما چیست؟
متاسفانه این بحث‌ها مطرح شده و معتقدم غیرحرفه‌ای است. آنهایی که ادعای حرفه‌ای شدن دارند حرف‌هایی می‌زنند که در هیچ جای دنیا مرسوم نیست. اصل موضوع را بررسی می‌کنند و سپس می‌گویند چرا پشت درهای بسته تصمیم گرفته‌اند؟ در جواب آنها می‌گویم آیا مذاکرات را باید در مناظره تلویزیونی انجام دهیم؟ برخی از دوستان می‌گویند که پشت در‌های بسته تصمیم‌گیری شده است در حالی که چنین چیزی صحت ندارد و طبق روال همیشه در دفتر فدراسیون جلسه را برگزار کردیم. اینها حرف‌های نپخته‌ای است که برخی‌ها مطرح می‌کنند و ایرادهای نادرست می‌گیرند. باید اجازه دهند تا مذاکرات در چارچوب حقوقی و قانونی پیگیری شود و بعداز اینکه تمام شد بیایند و نظرات خود را اعلام کنند.

فارس: برخی‌ تاکید بسیاری بر مبلغ قرارداد سرمربی آینده تیم ملی دارند، آیا مبلغ قرارداد با سرمربی آینده را اعلام می‌کنید؟
مبلغ قرارداد مخفی است و موضوعی نیست که همه آن را بدانند، اما تصمیم‌گیران کشوری از این مبلغ آگاهی کامل خواهند داشت. در همه جای دنیا یکی از جدی‌ترین خواسته مربیان عدم فاش شدن مبلغ قرارداد آنها است، این امری نیست که فقط در ایران باشد. مراجع قانونی ذی‌ربط مبلغ قرارداد را خواهند دانست.

فارس: با حضور سرمربی آینده برای تیم بزرگسالان شرایط نوجوانان و جوانان چگونه خواهد شد؟
نظارتش را خواهد داشت. در مفاد قرارداد ولاسکو نظارت بر عملکرد تیم‌های ملی نوجوانان و جوانان ذکر شده است.

فارس: در حال حاضر شرایط تیم‌های نوجوانان و جوانان چگونه است؟
ست‌کوویچ سرمربی تیم جوانان بوده و در اردوی چهارم تیم نوجوانان هم حضور دارد و برآنها نظارت می‌کند. ست‌کوویچ سرمربی است و وکیلی، نائینی و قاسمیان هم به عنوان مربی به وی کمک می‌کنند. ست‌کوویچ تا سال آینده با فدراسیون قرارداد دارد و موضوع جدیدی اتفاق نیفتاده است بلکه با تصمیم مسئولان تیمی ترکیبی تشکیل داده‌ایم.

فارس: چند روز پیش جلسه‌ای با ست‌کوویچ داشتید، این جلسه درمورد عقد قرارداد جدید بود؟
قرارداد جدیدی ثبت نشده است، بلکه کارهای تیم نوجوانان را هم بر عهده ست‌کوویچ قرار دادیم. قرار داد همان قرارداد قبلی برای تیم جوانان است و حالا آن را برای نوجوانان هم تعمیم دادیم. هیچ کدام از مفاد آن تغییر نکرده است.

فارس: اختلاف بین مسابقات نوجوانان و جوانان جهان بسیار کم است، فکر نمی‌کنید تداخلی در کارهای ست‌کوویچ پیش بیاید؟
اتفاقاً به دلیل فاصله اندک این دو رویداد چنین تصمیمی گرفتیم، چون 5 نفر از بازیکنان این دو تیم مشترک هستند. زمانی که از 12 بازیکن 5 نفر مشترک باشند چه اتفاقی رخ خواهد داد؟ بازیکنان هماهنگ‌تر خواهند شد. نمی‌توانیم بگوییم که قید این بازیکنان را باید زد چون می‌خواهیم در رقابت‌های جهانی بهترین نتیجه را بگیریم. نمی‌خواهیم که در چنین پیکارهای مهمی زنگ تفریح باشیم. تیمی با 20 والیبالیست، متشکل از بازیکنان تیم نوجوانان و جوانان با هم تمرین خواهند کرد.
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/12/10
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: