/حاشیه سمینار نایب رئیسان هیاتهای بسکتبال بانوان/ از تاخیر یکونیم ساعته اکبرآبادی تا اخراج خبرنگاران
خبرگزاری فارس: سمینار نایب رئیسان هیاتهای بسکتبال بانوان که امروز در تالار مجموعه ورزشی آزادی برگزار شد با حاشیههایی همراه بود.
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبری فارس «توانا»، سمینار نایب رئیسان هیاتهای بسکتبال بانوان امروز با حضور محمود مشحون و فاطمه کرمزاده، رئیس و نایب رئیس فدراسیون بسکتبال و مرضیه اکبرآبادی، معاون بانوان سازمان تربیت بدنی در تالار مجموعه ورزشی آزادی برگزار شد.
* تاخیر یکونیم ساعته اکبرآبادی
معاون سازمان تربیت بدنی با یک ساعت و نیم تاخیر در این سمینار حاضر شد.
وی همچنین در قسمتی از صحبتهای خود از خبرنگاران خواست برای مدتی سالن را ترک کنند. اکبرآبادی گفت: این صحبتها خصوصی است و بهتر است خبرنگاران حضور نداشته باشند.
* نواب رئیس بعضی از استانها از جمله گیلان، مازندران و آذربایجان شرقی به دلیل آب و هوای نامساعد در این مراسم حضور نداشتند.
*رئیس فدراسیون بسکتبال پیش از حضور اکبرآبادی در این مراسم گفت: اکبرآبادی بارها از من خواسته تا برای حضور بانوان در مسابقات برونمرزی کارهایی را انجام دهم، اما وی اینجا حضور ندارد تا در مورد مشکلات آنها صحبت شود.
اکبرآبادی بیشتر اوقات فدراسیون بسکتبال را متهم میکند.
* معاون بانوان سازمان تربیت بدنی نیز پس از حضورش در این سمینار خطاب به نایب رئیسان گفت: کرمزاده با برگزاری مسابقات دوستانه در نظر دارد شما را خوشحال کند، اما من مخالف این کار هستم زیرا مسابقات دوستانه مسابقات رسمی نیست.
* نایب رئیسان استانها در پایان مشکلات خود را از جمله کمبود بودجه، نداشتن سالن و اسپانسر را با اکبرآبادی در میان گذاشتند.
انتهای پیام/
















