برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

فدراسیون فوتبال انگلیس: رونی تنبیه نخواهد شد

به گزارش بی بی سی اسپورت، مشاهده صحنه برخورد رونی و مک کارتی نشان داد رونی با ضربه آرنج به صورت مک کارتی ، این بازیکن ویگان را که مانع راه او بود به عقب زد.
پس از این حرکت، داور دیدار برای ویگان اعلام یک ضربه آزاد کرد.اتحادیه فوتبال انگلیس در پی تماس با این نهاد اعلام کرد که قضاوت داور برای حرکت رونی کافی بوده و نیازی به تصمیم گیری کمیته انضباطی در این باره نیست.
'مایک ریلی' مدیر بخش مسابقات حرفه ای اتحادیه فوتبال انگلیس از تصمیم داور دیدار دفاع کرد و گفت که او در این زمینه تصمیم درستی گرفته است. او تصمیم اشتباهی نگرفته که نیازی به تصحیح آن در کمیته انضباطی باشد.
' روبرتو مارتینز' سرمربی ویگان گفته بودکه اگر داور می خواست قضاوت صحیحی داشته باشد باید به رونی کارت قرمز نشان می داد.
ریلی در عین حال گفت که روند کار در کمیته انضباطی پیچیده است و اتحادیه فوتبال انگلیس طبق قوانین فیفا نمی تواند در همه کارها وتصمیم های داوران دخالت کند.
تاریخ: 1389/12/10
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: