برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

بعد از جلسه با پروین همدل شدیم اکبرپور: امیدوارم صبا برای استیل آذین خوش‌یمن باشد

خبرگزاری فارس: مهاجم تیم فوتبال استیل آذین گفت: امیدوارم صبای قم حریف خوش یمنی برای ما باشد.


به گزارش خبرگزاری فارس، سیاوش اکبرپوردر مورد جلسه بازیکنان با علی پروین اظهار داشت: جلسه دوستانه و بسیار مفیدی را با علی پروین برگزار کردیم. پروین انگیزه و روحیه زیادی به بازیکنان داد و حرف‌هایش بچه‌ها را به بازی‌های آینده امیدوار کرد. ایشان اسطوره فوتبال کشور است و کارش را به خوبی بلد است. پروین توانست به خوبی بازیکنان را متحد کند تا ناکامی‌ها را در بازی‌های آینده جبران کنیم.
وی ادامه داد: در این جلسه بازیکنان با یکدیگر همدل شدند تا کاری کنند که این وضعیت و باخت‌های بد استیل‌آذین به پایان برسد و از قعر جدول جدا شویم. بازیکنان استیل‌آذین بیشتر از همه از این نتایج ناراحت هستند.بعد از گفت و گوی 2 ساعته با پروین همگی یکدل و همقسم شده‌ایم تا کاری کنیم که هم تیم از بحران خارج شود و هم شایستگی‌ها و توانایی‌هایمان را اثبات کنیم.
مهاجم سابق استقلال تاکید کرد: انشاالله از این هفته نتایج خوبی می‌گیریم و در لیگ برتر می‌دانیم . بازیکنان استیل‌آذین به خاطر آبروی خودشان هم که شده از دل و جان مایه می‌گذارند تا در بازی‌های آینده پیروز باشند و تیم در لیگ برتر باقی بماند.بازی سختی است اما امیدوارم صبا برای استیل‌آذین خوش‌یمن باشد و از این دیدار بتوانیم پیروزی‌هایمان را آغاز کنیم.
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/12/11
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: