برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

خودمان اشتباه کردیم، السد حرفی برای گفتن نداشت

مدافع تیم فوتبال استقلال گفت: اگر خودمان اشتباه نمی کردیم السد حرفی برای گفتن نداشت و تا صبح هم نمی توانست گل بزند.

 

"امیر حسین صادقی"اظهار داشت: از هواداران استقلال معذرت خواهی می کنم که نتوانستیم آنها را با برد خوشحال کنیم. شرمنده هواداران شدیم و به آنها قول می دهم در 2 دیدار دیگری که در آزادی بازی داریم این تساوی را جبران کنیم.

وی ادامه داد: فکر می کنم در گلی که السد به ثمر رساند همه مقصر بودیم، نه یک نفر. اگر خودمان اشتباه نمی کردیم السد حرفی برای گفتن نداشت و نمی توانست گل بزند. در نیمه دوم با احتیاط بازی کردیم و همین باعث شد نتوانیم موقعیتهای زیادی ایجاد کنیم. فکر می کنم بازیکنان تحت تاثیر حساسیت بازی قرار گرفتند و به همین دلیل نتوانستند بازی همیشگی خود را ارائه دهند.

صادقی با اشاره به جنگ روانی که بازیکنان تیم السد در زمین به راه انداخته بودند، گفت: این کار آنها طبیعی بود؛ عربها استاد جنگ روانی هستند و رفتار آنها هم روی اعصاب بازیکنان استقلال تاثیر گذاشت و باعث شد تمرکز بچه ها از بین برود.
 

تاریخ: 1389/12/11
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: