برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

واکنش متفاوت رسانه‌های سعودی به شکست الهلال

باخت خانگی تیم الهلال عربستان سعودی واکنش‌های متفاوتی در رسانه‌های این کشور به دنبال داشت.

شبکه ورزشی تلویزیون عربستان سعودی با انتقاد از نحوه آرایش تیم الهلال مقابل ایران، ضعف ساختاری الهلال عربستان در میانه میدان را عامل اصلی برابر زردپوشان ایران برشمردند.

این گزارش می‌افزاید: مفسر سعودی اسپورت با توصیف سپاهان به عنوان تیم برتر میدان گفت: همه چیز تیم سپاهان عالی بود. آنان در تاکتیک‌پذیری، شناخت حریف، زدن ضربات آخر، قوای بدنی از آبی پوشان الهلال سرتر بودند و توانستند با حفظ همین برتری از سد تیم مدعی سعودی بگذرند.

سایر شبکه‌های ورزشی عربستان نیز درمنطقه با انتقاد از روند باخت‌های تیمهای عربستانی مقابل تیمهای باشگاهی ایران اعلام کردند نباید باختن به تیمهای باشگاهی ایران به یک عادت تبدیل شود.

مفسران این شبکه‌ها در تحلیل این دیدار متذکر شدند الهلال آخرین دیدار خود را در همین ورزشگاه سال گذشته به همشهری همین تیم ایرانی باخته بود و اکنون بار دیگر در مقابل تیم سپاهان تسلیم شد و با آغاز لیگ قهرمانان آسیا هواداران خود را ناامید ساخت.

تلویزیون‌های عربی منطقه باخت الهلال را مقابل سپاهان اگرچه یک باخت تلخ خانگی توصیف کردند اما بیشتر در این مسئله پافشاری کردند که فوتبال عربستان در ادامه ناکامیهای خود با یک تیم مدعی به نام سپاهان با شکست فصل تازه لیگ قهرمانان آسیا را آغاز کرده است. کالدرون مربی تیم الهلال عربستان در گفتگوی کوتاهی با شبکه الجزیره اسپورت با بیان اینکه تیم سپاهان ایران یک تیم کامل و قدرتمندی بود، گفت: گلهایی که آنها به ما زدند به شیوه یکسان و از روی ضربات ایستگاهی بود.

وی گفت که تیمش در ادامه تورنمنت با پیوستن بازیکنان مصدوم شکل بهتری به خود خواهد گرفت.

وضعیت ناامیدکننده تیم الهلال در لیگ قهرمانان آسیا به ویژه مقابل تیمهای ایرانی باعث شده بود که تعداد کمی از هواداران این تیم به ورزشگاه ملک فهد بیایند.

از سوی دیگر شبکه تلویزیونی الجزیره اسپورت نیز همانند تلویزیون سعودی اسپورت گفت: بار دیگر شاهد برتری قدرتی و فیزیکی فوتبال ایران بر عربستان سعودی بودیم.

مفسر این تلویزیون گفت: تیم سپاهان ایران آنچنان منظم بود که حتی پس از زدن گل دوم موقعیت بازکردن دروازه تیم سعودی را برای سومین داشت.

وی خطاهای فاحش خط دفاعی الهلال را یادآور شد و گفت: الهلال با روزهای درخشان خود بر فوتبال آسیا فاصله بسیار دارد. از سوی دیگر کسب یک تساوی و یک شکست برای دو نماینده فوتبال عربستان در روز اول مسابقات لیگ قهرمانان آسیا با واکنش منفی ورزش دوستان این کشور مواجه شده است به طوری که تلویزیون عربستان سعودی در کانالهای ورزشی خود سعی در توجیه این ناکامی‌ها داشت.

نکته قابل توجه در تفاسیر شبکه‌های عربی منطقه پیرامون پیروزی تیم سپاهان برابر الهلال این مطلب است که بار دیگر فوتبال ایران از مزیت قدرت بدنی و فیزیکی برتر بر فوتبال عرب‌ها استفاده کرد و سه امتیاز از ریاض عربستان را به خانه برد. سعودی‌ها نگران این هستند که باخت به تیمهای ایرانی یا توقف در مقابل آنها به یک عادت برای تیمهای عربستانی تبدیل شود
 

تاریخ: 1389/12/11
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: