/حاشیه دیدار والیبال بانک کشاورزی و ارتعاشات/ حضور مربی تیمملی جوانان و مصدومیت بازیکن ارتعاشات
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم والیبال جوانان ایران دیدار تیمهای ارتعاشات و بانک کشاورزی را از نزدیک تماشا کرد.
به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا» دیدار تیمهای والیبال ارتعاشات و بانک کشاورزی از هفته دوازدهم لیگ برتر در خانه والیبال تهران برگزار شد.
*ستکوویچ، سرمربی تیم ملی جوانان ایران در اواخر دیدار تیمهای بانک کشاورزی و ارتعاشات به سالن وارد شد و این دیدار را تماشا کرد. همچنین وی در سالن ماند تا دیدار پیکان و پتروشیمی را تماشا کند.
*علی فتاحی، بازیکن تیم والیبال ارتعاشات از ناحیه مچ پا مصدوم شد و از زمین بازی بیرون رفت.
*بازیکنان پیکان و پتروشیمی این دیدار را از نزدیک تماشا کردند. در ست سوم بازیکنان دو تیم وارد زمین و مشغول گرم کردن شدند، اما پس از پیروزی 37 بر 35 ارتعاشات بار دیگر بازیکنان پیکان و پتروشیمی به رختکن بازگشتند.
*در ست سوم هر دو تیم به تصمیمات داوری معترض بودند. ارتعاشات در پایان این ست با نتیجه 37 بر 35 به پیروزی رسید.
انتهای پیام/
















