رکوردشکنی بارسلونا در مستایا
بارسلونا چهارشنبه شب با تک گل لیونل مسی توانست والنسیا را در خانه اش شکست دهد و با برد بیست و سوم خود فاصله امتیازهایش با رئال مادرید را به عدد 10 برساند. بارسا با این برد رکورد تازه ای را نیز به ثبت رساند و برای بیستمین بازی پیاپی در بازی های خارج از خانه اش بدون شکست از زمین بیرون رفت. از این گذشته این نخستین برد مردان گوآردیولا در خانه والنسیا بود که با بیست و هفتمین گل فصل لیونل مسی رقم خورد.
سرمربی بارسلونا در حالی در بازی در ورزشگاه مستایا روی نیمکت تیمش نشست که گفته می شد، کمر درد شدید مانع از همراهی شاگردانش از سوی او خواهد شد. گوآردیولا در جریان بازی تنها در موارد معدودی که نیاز داشت در کنار خط طولی زمین ایستاد و در بیشتر دقیقه های بازی از روی نیمکت شاگردانش را هدایت می کرد. برد یک بر صفر باعث کاهش درد بازیکن سال های پیش کاتالانی ها شد و او با هر سه امتیاز این بازی به بارسلونا بازگشت. این نخستین بار است که گوآردیولا به عنوان مربی می تواند شاهد برد تیمش در ورزشگاه خانگی والنسیا باشد.
او در نشست خبری پایان بازی شرکت نکرد و تیتو ویلانوا را به جای خود پیش خبرنگاران فرستاد. جانشین "پپ" که در طول بازی بسیار فعال بود و دستورهای او را به بازیکنان انتقال می داد، در پایان بازی گفت: "حال پپ خوب نیست و درد شدیدی دارد ولی تلاش کرد در بازی حاضر باشد. امیدواریم حال او به زودی بهتر شود."
ویلانوا درباره بازی هم گفت: "می دانستیم که این یکی از دشوارترین بازی های خارج از خانه ماست که باید انجامش بدهیم. دوست ندارم بگویم نیمی از لیگا را با برد پشت سر گذاشته ایم. هنوز هم بازی های زیادی را پیش رو داریم."
او در ادامه با ستایش از بازی خوب بوسکتس و آدریانو گفت: "بوسکتس؟ او می تواند در پست های زیادی بازی کند و بسیار زود هم خودش را با پست جدیدش هماهنگ میکند. آدریانو؟ او در دفاع و حمله بازی خوبی را ارائه و آنچه را که از او خواسته بودیم، انجام داد."
















