برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

بعد از معاف شدن هشت کشتی‌گیر از حضور در جام یادگار خیرآبادی: ملی‌پوشان جام‌جهانی خسته هستند، باید استراحت کنند

خبرگزاری فارس: مربی تیم ملی فرنگی گفت: با توجه به پشت سر گذاشتن پنج مسابقه سنگین در بلاروس، ملی‌پوشان جام‌جهانی خسته هستند و باید مدتی استراحت کنند.


جمشید خیرآبادی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد معاف شدن سوریان،‌ نوروزی، عبدولی، علیزاده، نعمت‌پور، علی‌اکبری و برادران قربانی از شرکت در جام یادگار امام (ره) اظهار داشت: ما دو تیم به جام‌جهانی بلاروس بردیم، اما تقریبا در همه مسابقات از همین نفرات استفاده شد. در واقع ملی‌پوشان جام‌جهانی پنج مسابقه سنگین و در حد جهانی را پشت سر گذاشتند. به همین دلیل خسته هستند و باید مدتی استراحت کرده و ریکاوری کنند.

وی ادامه داد: ما به دلیل پیش رو داشتن جام‌جهانی مدت کوتاهی بعد از بازی‌های آسیایی، اردوهای‌مان را آغاز کردیم. به همین دلیل فرنگی‌کاران فرصت چندانی برای استراحت و ریکاوری نداشتند و حالا تصمیم گرفته شد آنها چند هفته استراحت کنند و از فروردین ماه به اردو بیایند. در واقع ناچار بودیم به آنها استراحت بدهیم تا به حالت اولیه بازگردند.
خیرآبادی در خصوص حضور دیگر مدعیان فرنگی در جام‌یادگار گفت: همه برای اینکه از قافله کشتی دور نمانند باید در این رقابت‌ها حضور داشته باشند. اگر این کار را نکنند خودشان ضرر می‌کنند.
این مربی کردستانی تیم ملی تصریح کرد: سال پرفشاری را پیش رو داریم. کارمان را برای شرکت در مسابقات قهرمانی آسیا و جهانی استانبول از فروردین ماه آغاز می‌کنیم. در سال 2011 باید سهمیه المپیک را در ترکیه بگیریم.
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/12/13
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: