برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مرفاوی تا آخر فصل سرمربی مس است موسوی: قربانی و سیفی در بازی با یکدیگر برخورد داشتند

خبرگزاری فارس: سرپرست تیم فوتبال مس کرمان گفت: درگیری قربانی و سیفی در جریان بازی تمرینی رخ داد و آرنج قربانی به چشم سیفی خورد.


ساسان موسوی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد دیدار فردا با استقلال گفت: این مسابقه هم سه امتیاز دارد و پیش بینی می‌کنم بازی خوبی از کار درآید. بازیکنان ما انگیزه زیادی دارند و استقلال هم تیم بزرگی است اما نتیجه را خدا می‌داند.
وی در مورد شایعه درگیری فیزیکی پیروز قربانی با مصطفی سیفی اظهار داشت: درگیری در بازی فوتبال پیش می‌آید. آنها با هم دعوا نکرده‌اند و در جریان بازی تمرینی برخوردی بین این دو پیش آمده است.

موسوی در مورد اینکه چگونه در بازی تمرینی مشت قربانی پای چشم سیفی را کبود کرده گفت: در زمان بازی و هنگام چرخش بازیکن آرنج بازیکن به چشم دیگری خورده است.
سرپرست مس در مورد شایعه اولتیماتوم باشگاه به صمد مرفاوی گفت: این شایعه صحت ندارد و تا آخر فصل در خدمت مرفاوی هستیم.
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/12/13
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: