/هفته پایانی لیگ برتر والیبال بانوان/ پرسپولیس در آستانه قهرمانی قرار گرفت
خبرگزاری فارس: هفته نهم و پایانی لیگ برتر والیبال بانوان امروز با برتری تیمهای پرسپولیس و ذوبآهن به پایان رسید.
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبری فارس «توانا»، هفته پایانی لیگ برتر والیبال بانوان با پیروزی پرسپولیس، ذوبآهن، بانوان شیراز و گاز همراه بود.
امروز در هفته نهم و پایانی دهمین دوره این رقابتها پرسپولیس در تهران میزبان فردوسی همدان بود. شاگردان شعبانیان در حالی به میدان آمدند که قهرمانی آنها تا حد زیادی از پیش مشخص بود و بازی راحتی را مقابل فردوسی داشتند. سرخپوشان در این دیدار با ارائه بازی خوب و کاملاً یک طرفه با نتیجه 3 بر صفر (25-8، 25-17 و 25-19) حریف خود را از پیش رو برداشتند.
پرسپولیس در دیداری معوقه باید به مصاف یخچالسازی برود که شنیده حاکی از حاضر نشدن یخچالسازی است، اما تا کنون خبری مبنی بر عدم حضور این تیم برای بازی مقابل پرسپولیس از سوی فدراسیون اعلام نشده است.
اگر پرسپولیس در بازی مقابل یخچالسازی شکست را پذیرا شود، در این صورت پوئن بیشتر تکلیف قهرمان این فصل را از بین ذوبآهن و پرسپولیس مشخص خواهد کرد.
در دیگر مسابقات هفته پایانی، روز گذشته ذوبآهن میزبان شهرداری کرمان بود که با نتیجه 3 بر صفر به برتری رسید و صدرنشین باقی ماند.
یخچالسازی در شیراز به مصاف بانوان این شهر رفت و با نتیجه 3 بر صفر مغلوب شد. گاز تهران نیز با نتیجه مشابه 3 بر صفر (25-19، 25-19 و 25-13) بر شهرداری بندرعباس غلبه کرد. گاز باید در یک دیدار معوقه مقابل یخچالسازی به میدان برود.
در جدول ردهبندی ذوبآهن با صدرنشین است و تیمهای پرسپولیس (با یک دیدار کمتر) و دانشگاه آزاد دوم و سوم هستند.
انتهای پیام/
















