برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

آخرین تمرین استقلال قبل از دیدار با مس معطلی 20 دقیقه‌ای آبی‌پوشان و غیبت کوشکی و جباری

خبرگزاری فارس: تیم فوتبال استقلال آخرین تمرین خود را پیش از دیدار با مس کرمان در زمین چمن مصنوعی هتل المپیک برگزار کرد.


به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، استقلال آخرین تمرین خود را قبل از دیدار با مس کرمان در حالی برگزار کرد که بازیکنان و مربیان این تیم به دلیل نداشتن زمین تمرین 20 دقیقه معطل شده و سرانجام در زمین چمن هتل المپیک که به اندازه زمین فوتسال است تمرین کردند.

* زمین چمن ورزشگاه آزادی به دلیل بارندگی در اختیار آبی‌پوشان نبود و بازیکنان این تیم بعد از دیدار برابر السد قطر موفق به انجام کارهای تاکتیکی در زمین استاندارد فوتبال نشدند.

* بیژن کوشکی و مجتبی جباری به دلیل مسائل انضباطی در تمرین امروز این تیم حضور نداشتند. این دو حق حضور در تمرینات را نداشتند.

* محمد محمدی قبل از آغاز تمرین در زمین چمن حاضر شد و 20 دقیقه دور زمین دوید. این بازیکن به دیدار فردا مقابل مس کرمان نخواهد رسید و قرار است قبل از این دیدار باز هم تمرینات فیزیوتراپی را انجام دهد.

* بازیکنان استقلال با توجه به کوچک بودن زمین تنها 15 دقیقه کارهای هوازی و در نهایت تاکتیکی را انجام دادند و سپس برای برپایی اردو راهی هتل المپیک شدند.
استقلال از ساعت 17:30 فردا در ورزشگاه آزادی میزبان مس کرمان خواهد بود.
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/12/13
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: