برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

امروز هم خوشحالم، هم ناراحت ویسی: بازیکنانم مقابل استیل‌آذین کم‌کاری نکردند

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال صبای قم گفت:‌ بازیکنانم در دیدار با استیل آذین کم کاری نکردند.


به گزارش خبرگزاری فارس‌، عبدالله ویسی پس از شکست 3 بر یک برابر استیل آذین در جمع خبرنگاران گفت:‌ موقعیت‌های فراوان گل به دست آوردیم که نتوانستیم از آنها به خوبی استفاده کنیم.
وی در مورد حل شدن مشکلش با محسن بیاتی نیا گفت: مشکل خاصی وجود نداشت.در همه جای دنیا با گل و شیرینی آشتی می‌کنند و در تیم ما هم رفاقت مثل گذشته است و به هیچ‌عنوان کم رنگ نشده است. بازیکنانم در این مسابقه به هیچ عنوان کم کاری نکردند.

سرمربی صبا در مورد اعتراضش به داوری گفت: به داوری اعتراضی نداشتم. اگر بازیکنانم به داور معترض بودند شاید به خاطر فشار زیاد بازی بوده است.
وی با اشاره به دیدار با ذوب آهن گفت: هم در آن مسابقه و هم در دیدار امروز موقعیت‌های گل زیادی به دست آوردیم که آنها را از دست دادیم. خوشحالم که استیل آذین پیروز شد. این تیم بازیکنان بزرگ زیادی دارد اما از باخت تیم خودم ناراحتم.
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/12/13
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: