در گفتوگو با فارس احمدی: مقابل الاتحاد پرسپولیس همیشگی نبودیم
خبرگزاری فارس: دروازهبان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: متأسفانه در بازی برابر الاتحاد پرسپولیس همیشگی نبودیم.
رحمان احمدی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص بازی مقابل الاتحاد عربستان اظهار داشت: متأسفانه نمیدانم چه اتفاقی برای ما افتاده بود و باید اعتراف کنم که ما پرسپولیس همیشگی نبودیم.
وی افزود: برخلاف نیمه اول، در 45 دقیقه دوم بازی بهتری را نسبت به الاتحاد انجام دادیم و میتوانستیم دروازه حریف را باز کنیم که متاسفانه موقعیتهای ما به گل تبدیل نشدند.
احمدی ادامه داد: بعد از اینکه گل خوردیم فرصتی را نوروزی و رضایی به دست آوردند که بیدقتی باعث شد تا به گل مساوی نرسیم. فوتبال حرفهای همین است وقتی گل نزنی، در ادامه بازی گل خواهی خورد و همین اتفاق برای ما رخ داد.
دروازهبان پرسپولیس درباره صحنه پنالتی نیز گفت: باور کنید من اصلاً به مهاجم حریف نخوردم اما او خودش را به من کوبید و داور پنالتی گرفت. روی یک صحنه مدافع الاتحاد روی هادی نوروزی خطا کرد،اما داور مالزیایی به سادگی از آن گذشت که دلیلش را نمیدانم.
وی در پاسخ به این سوال که چرا مشکلات خط دفاعی پرسپولیس زیاد شده، گفت: من اعتراف کردم که در جده پرسپولیس همیشگی نبودیم و دستورات کادر فنی را به خوبی عمل نکردیم و شکست 3 بر یک هم نتیجه آن عملکرد بود.
انتهای پیام/
















