برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

شیاطین‌سرخ رقیب باواریی‌ها شدند منچستریونایتد با مانوئل نویر تماس گرفت

خبرگزاری فارس: تیم فوتبال منچستریونایتد به طور رسمی خواهان جذب مانوئل نویر، سنگربان تیم ملی آلمان و باشگاه شالکه شد.


به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روزنامه بیلد، تازه‌ترین اخبار در مورد این سنگربان 24 ساله مشخص می‌کند نمایندگان تیم انگلیسی تماس‌‌های پنهانی با نویر برقرار کرده و خواهان وی شده‌اند.
این گزارش در حالی انتشار یافت که پس از جام جهانی 2010 آفریقای‌جنوبی که نویر به همراه تیم کشورش خوش درخشید، مورد توجه شیاطین سرخ قرار گرفت.
در همین حال لویی فان‌خال، سرمربی هلندی بایرن نیز اعلام کرد به رغم حاشیه پیش آمده در حین بازی هفته قبل یارانش و شالکه در جام حذفی، باورایی‌ها همچنان خواهان جذب این بازیکن هستند.
وی گفت: بزودی پیشنهاد خود را به نویر اعلام می‌کنیم.
در جریان بازی چهارشنبه شب بایرن و شالکه، نویر مقابل مونیخی‌ها ایستادگی مثالزدنی کرد. از این رو نقش بسزایی در کسب برد یک بر صفر یارانش داشت.در حین آن بازی در ورزشگاه آلیانس‌آره‌نا، برخی از هواداران تیم مونیخی علیه سنگربان ملی‌پوش شعار دادند.
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/12/15
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: