برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

تحلیل از آخرین شرایط بایرن مونیخ شمارش معکوس آغاز شد؛ بسته شدن چمدان لویی با تصمیم آخر

خبرگزاری فارس: یک روزنامه پرتیراژ آلمان احتمال داد ناکامی بایرن مونیخ مقابل هانوفر به اخراج سرمربی هلندی این تیم منجر خواهد شد.


به گزارش خبرگزاری فارس، روزنامه بیلد در تازه‌ترین شماره خود که روز یکشنبه ( امروز) منتشر کرد، به تحلیل اوضاع جاری سرخ‌پوشان باوارایی‌ پس از شکست 3 بر یک شب گذشته از هفته بیست‌وپنجم بوندس‌لیگا در خانه هانوفر پرداخت. این نشریه ابتدا عنوان کرد: بعد از ظهر روز گذشته، لویی فان‌خال پس از شکست از هانوفر، آخرین نفری بود که سوار اتوبوس حامل اعضا تیم شد. قبل از ورود به اتوبوس، این مربی 59 ساله چند امضا به هواداران داد و با چهره‌ای گرفته با برخی از علاقمندان که او را احاطه کرده بودند، خداحافظی کرد. حرکتی که احتمالا به وداع او با پست سرمربیگری بایرن منجر می‌شود. البته در این باره هنوز یک علامت سئوال وجود دارد.
این نشریه افزود: اکنون همه چیز اشاره به این نکته دارد که افت سریع بایرن، احتمالا خروج قریب‌الوقوع مربی هلندی را درپی خواهد داشت. ظاهرا مدیران تیم، امروز در مونیخ گردهم می‌آیند و برسر سرنوشت فان‌خال، جلسه خواهند گذاشت.
این نشریه‌ عنوان کرد:‌ کمی قبل از آنکه فان‌خال دیروز سوار بر اتوبوس شود، اولی هوینس، رئیس باشگاه از رختکن خارج شد و گفت: دیگر هیچ جای حرفی باقی نمانده است . ما باید عمل کنیم، نه اینکه حرف بزنیم.

*از حرف تا عمل
به اعتقاد نویسنده بیلد، عمل کردن البته به زبان بایرنی‌ها، آن است که تصمیماتی متاثر از نقطه نظرات مدیران مونیخی گرفته شود.
این نشریه می‌نویسد: این تصمیمات در مقطع کنونی تنها این موضوع معنی را می دهد که باید یک مربی جدید بیاید و عهده‌دار مسئولیت بحران‌زده‌های مونیخی شود تا پس از حذف از جام حذفی و از دست رفتن عنوان قهرمانی فصل جاری بوندس‌لیگا، امکان دسترسی به حداقل هدف امسال یعنی لیگ قهرمانان اروپا میسر شود.
گزارشگر بیلد در پایان تحلیل خود به چهره بس گرفته کارل هاینس رومینیگه، معاون باشگاه بایرن اشاره کرده و آن را دلیل دیگری بر عزل قریب الوقوع لویی فان‌خال ‌چنین دانسته است: هرکسی که در پایان بازی با هانوفر در اطراف رومینیگه بود، می توانست غم بسیاری را درچهره‌اش حس کند. آنوقت می‌توانست درک کند موقعیت حاد فعلی چقدر برای بایرنی‌ها دشوار است.

*فان خال، از اوج تا افت
به گزارش فارس لویی فان‌خال که اکنون گمانه‌زنی‌ها اکنون در مورد عزل وی از پست سرمربیگری بایرن آغاز شده، یک سال و نیم قبل، از کشورش راهی جنوب آلمان شد تا زمام امور ژرمن‌ها را برعهده گیرد. وی در اولین فصل حضورش توانست با ایجاد تحول در بازی بایرن، سرخ‌پوشان را به دو مقام قهرمانی بوندس‌لیگا و جام حذفی برساند. حتی مردانش را با شایستگی تمام به فینال لیگ قهرمانان رساند.
ولی در فصل جاری تیم تحت رهبری او از ثبات کافی، بسیار فاصله گرفته تا جایی که در 2 هفته پیاپی با نتایج مشابه 3 بر یک از بورسیادورتموند و هانوفر می بازد و تا رده چهارم نیز سقوط می‌‌کند.
با توجه به احتمالی که نشریه پرمخاطب بیلد داده، بنظر می‌رسد شمارش معکوس برای کنارگذاشتن فان خال شروع شده است.
بودن یا نبودن فان خان در بازی بعدی روی نیمکت بایرن به تصمیمات حیاتی امروز مسئولان مونیخی بستگی دارد. از سویی بایرن با همین مربی هلندی اینترمیلان را در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا شکست داده و در حالی که بازی برگشت برای تولد دوباره مردان باواریا اهمیت ویژه ای دارد، تردیدها را نزد مدیران مونیخ افزایش داده، ‌اما در مقابل عده‌ای معتقدند با تغییر کادر فنی و با ورود یک مربی بزرگ می توانند شوک خوبی را به تیم وارد کرده و امیدها را برای آینده زنده کنند.
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/12/15
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: