نوروزی در گفتوگو با فارس تشریح کرد: آخرین وضعیت مصدومیت رحمتی، مجیدی، محمدی و شیرزاد
خبرگزاری فارس: رئیس کمیته پزشکی باشگاه استقلال آخرین وضعیت مصدومان این تیم را تشریح کرد.
امین نوروزی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص کیانوش رحمتی گفت: این بازیکن از ناحیه استخوان سر(گیجگاه) دچار آسیب دیدگی شد و پزشکان تشخیص دادند وی در بیمارستان بماند. از همین رو شب گذشته را در بیمارستان آتیه گذراند. البته سر این بازیکن مورد اسکن قرار گرفت و برای اطمینان بیشتر نوار مغزی نیز از ناحیه آسیب دیده خواهیم گرفت اما با توجه به تمامی شرایط رحمتی مشکلی ندارد و امروز از بیمارستان آتیه مرخص خواهد شد.
نوروزی در خصوص مصدومیت شیرزاد گفت: این بازیکن از ناحیه مچ پا آسیب دیدگی داشت و قرار است امروز پای او را معاینه کنیم.
رئیس کمیته پزشکی باشگاه استقلال در خصوص فرهاد مجیدی گفت: این بازیکن در دیدار با مس از ناحیه دوقلوی پا دچار آسیب دیدگی شد و قرار است امروز از پای او نیز تست بگیریم اما مصدومیت او چندان جدی نیست.
وی همچنین در خصوص آخرین وضعیت میداودی به فارس گفت: شرایط میداودی خوب است. با توجه به اینکه 2 ماه و 10 روز از عمل این بازیکن می گذرد باید در هفته آینده جلسه ای با جراح این بازیکن داشته باشیم تا در خصوص تاریخ آغاز نرمدوی میداودی تصمیم گیری کنیم.
نوروزی در پایان با ابراز رضایت از وضعیت محمدی گفت: محمدی از امروز در کنار سایر بازیکنان تمرینات خود را آغاز و در تمرینات گروهی نیز شرکت میکند.
انتهای پیام/
















