برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مشكل خروج از كشور اولادي حل مي‌شودغلامي: در مورد وضعيت حاج صفي از مسئولان سپاهان سوال كنيد

حسين غلامي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در مورد شايعه عدم خروج از كشور احسان حاج صفي، بازيكن تيم سپاهان به دليل مشكل سربازي، گفت: از اين مسئله اطلاعي ندارم. بهتر است از مديرعامل محترم سپاهان در اين زمينه سوال كنيد؛ اما اگر از وضعيت مهرداد اولادي بخواهيد، مي‌توانم پاسخ دقيق بدهم.
وي ادامه داد: اولادي سرباز است و براي حل مشكل خروج از كشورش بايد مكاتباتي با نهادهاي مربوطه انجام مي‌شد كه بيشتر آنها انجام شده است. اين بازيكن در ديدارهاي آينده تيم ملي مي‌تواند به خارج از كشور سفر كند. ارتش در مورد خروج سربازان از كشور سختگيري زيادي دارد.
سرپرست تيم ملوان در مورد اينكه اگر حاج صفي سرباز است مگر نبايد در تيم ملوان بازي كند و اگر سرباز نيست چرا نتوانسته همراه تيم ملي به خارج از كشور سفر كند، گفت: من هم اين مسايل را شنيده‌ام؛ اما بايد در اين مورد از بصيرت سرپرست سپاهان سوال كنيد چرا كه بهتر مي‌داند. فقط شنيده‌ام حاج صفي دانش آموز است.
طبق قانون، بازيكنان سرباز در ليگ برتر فقط مي‌توانند در تيم نظامي ملوان بازي كنند.
انتهاي پيام/

تاریخ: 1389/5/21
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: