برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

سسک امیدوار به حضور در بازی نوکمپ

سسک فابرگاس ستاره اسپانیایی باشگاه آرسنال خوش بین است تا بتواند به موقع به اوج آمادگی جسمانی بازگشته و در دیدار برگشت تیمش درمرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا در نوکمپ مقابل بارسا قرار بگیرد.

فابرگاس در جریان دیدار ماه گذشته  تیمش مقابل استوک سیتی از ناحیه عضله همسترینگ مصدوم شد و شانس حضور در فینال کارلینگ کاپ را هم از دست داد.

سسک در این رابطه به اسپورت ریویو گفت:« درحال حاضر اوضاعم خوب است. نهایت تلاشم را به کار گرفته ام تا بتوانم در زودترین زمان ممکن به اوج آمادگی برسم.از نظر فیزیکی اوضاعم خوب است و البته خیلی خوب بود که توانستم اندکی استراحت کنم؛چون مطمئنا قوی تر بازخواهم گشت.»
سسک ادامه داد:« من با مربی تیم تصمیم خواهم گرفت تا در دیدارهای بعدی تیم چه کنم. امیدوارم که به بارسلونا پرواز کنم. خیلی خوش بین هستم که همه چیز برای سه شنبه خوب و بروفق مراد باشد.
گل
تاریخ: 1389/12/15
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: