برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

/سومین دوره جام پارس ووشو/ ژی: اجازه نمی‌دهیم ایران با مربیان چینی قهرمانی جهان را بگیرد

خبرگزاری فارس: قهرمان چینی بازی‌های آسیایی گوانگجو گفت: ووشو ایران خیلی پیشرفت کرده؛ اما اجازه نمی‌دهیم شما با مربیان چینی، قهرمانی جهان را از ما بگیرید.


ژنگ ژین که در بازی‌های آسیایی گوانگجو در وزن 56- کیلوگرم به مدال طلا دست یافت در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس اظهار داشت: خیلی سختی کشیدم تا ملی پوش شدم و مدال طلای گوانگجو را کسب کردم. اکنون روزی شش ساعت تمرین می کنم. کسی که در مسابقات انتخابی تیم ملی چین اول می شود، قهرمانی جهان برایش کار سختی نیست.
ژینگ درباره جام پارس گفت: با اینکه تعداد تیم‌ها کم بود اما سطح خوبی داشت. ایران و چین هرجا که باشند مسابقات خوب است و دیگر نیازی به کشورهای دیگر نیست؛ چون این دو کشور قهرمان بلامنازع جهان هستند.
وی به پیشرفت تیم ایران اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: اگر به چند سال اخیر ووشو خود نگاه کنید به خوبی این پیشرفت را احساس می کنید. اکنون ایران سرسخت‌ترین حریف چین است.
قهرمان چینی گوانگجو افزود: نکته بارز تیم ایران داشتن قدرت بدنی زیاد و ضربات دست بسیار قوی است. درحالیکه چینی ها با پا بهتر کار می کنند و از فنون کشتی بهره می گیرند. در جام پارس مسعود انصاری از فنون کشتی فوق العاده استفاده می کرد و بختیاری نیز یک سانداکار آینده دار است.
وی تصریح کرد: وی یان دونگ سرمربی چینی ایران بسیار معروف است او در پیشرفت شما خیلی موثر بوده است اما به این راحتی اجازه نمی دهیم که شما با مربیان ما، قهرمانی جهان را بگیرید.
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/12/17
موضوع: رزمی
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: