در بازی سوم شرایط ذوبآهن و حریف سوری برابر است کوهیان: مقابل الجلاء هماهنگی و کنترل خوبی داشتیم
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم بسکتبال ذوبآهن گفت: مقابل الجلاء انسجام خوبی را در زمین داشتیم و کنترل بازی را در اختیار ما بود.
فرزاد کوهیان در گفتوگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبری فارس «توانا»، در مورد پیروزی برابر الجلاء سوریه در بازی برگشت مرحله نیمهنهایی لیگ بسکتبال غرب آسیا اظهار داشت: دیدار بسیار دشواری بود. تیم ما با انگیزه و انسجام خاصی در این بازی ظاهر شد. وضعیت آسیب دیدههایمان نیز بهتر شده بود و در آمادگی خوبی بودند.
وی ادامه داد: بازیکنان ما در این مسابقه انرژی زیادی را صرف کردند، تا بتوانند پیروز شوند که این اتفاق افتاد. مقابل الجلاء انسجام خوبی را در زمین داشتیم و توانستیم کنترل بازی را در اختیار بگیریم و بازیکنان حریف را ببندیم.
کوهیان در مورد شرایط حریف سوریهای گفت: الجلاء تیم بسیار قدرتمندی است و به نظر من آنها تصور این را نمیکردند که مقابل دفاع ما به مشکل بخورند و در حمله نیز اسیر سرعت بالای تیم ما شدند و همین 2 عامل در کنار هم بود که آنها را مغلوب کرد.
وی ادامه داد: به دلیل حملات پیاپی تیم الجلاء تا لحظات آخر، بازی را تمام شده نمیدانستیم.
سرمربی ذوبآهن در مورد عملکرد حامد آفاق و آرن داودی، بازیکنان این تیم گفت: آفاق با وجود اینکه در مسابقه رفت مصدوم شده بود، در این دیدار نمایش خوبی را داشت و آرن داودی هم جابجاییهای خوبی در زمین داشت.
کوهیانبا اشاره به دیدار سوم 2 تیم تاکید کرد: در این بازی شرایط تقریباً برای هر 2 تیم برابر است و آنها تنها از میزبانی و تماشاگران خود استفاده میکنند. به نظر من اگر تیم ما شرایط دیدار برگشت را در بازی سوم داشته باشد، شانس 2 تیم برای پیروزی و حضور در فینال برابر خواهد بود.
تیم ذوبآهن که دیدار رفت مرحله نیمهنهایی لیگ غرب آسیا را به الجلاء سوریه واگذار کرده بود، روز گذشته برابر در بازی برگشت به برتری 93 بر 76 دست یافت، تا چهره تیم صعود کننده در بازی سوم کشیده شود.
انتهای پیام/
















