برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

کمک 10 میلیارد ریالی منطقه وی‍ژه پارس به باشگاه شاهین بوشهر

'خلیلی' عصر چهارشنبه  افزود : سازمان منطقه آزاد پارس جنوبی به دستور رییس جمهوری ، مبلغ 10 میلیارد ریال به باشگاه شاهین بوشهر کمک کرد تا این باشگاه بتواند بخشی از مشکلات مالی خود را برطرف کند.
وی اظهار داشت :‌ کمک مالی به باشگاه شاهین بوشهر در راستای سفر اخیر رییس جمهوری به این استان و دستور ایشان برای حمایت از این باشگاه انجام شد.
رییس جمهوری اواخر بهمن ماه امسال درهشتاد و ششمین سفر استانی خود در جمع پرشور جوانان بوشهر اعلام کرد با حمایت دولت، شاهین بلندپرواز این استان حضور همیشگی را در آسمان فوتبال ایران خواهد داشت.
دکتر محمود احمدی ن‍ژاد که بخشی از سخنرانی خود در ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر گفت :‌ درخشش تیم فوتبال شاهین نشان دهنده استعداد جوانان این استان است که دولت قصد دارد مشکلات این تیم را برطرف کند تا شاهین بوشهر همیشه در فوتبال ایران بدرخشد.
تیم فوتبال شاهین بوشهر سال گذشته جواز حضور در لیگ برتر باشگاه های ایران را به دست آورد.
این باشگاه درفصل جاری لیگ برتر با مشکلات مالی عدیده ای روبروست که این امر تاثیر بسزایی در فعالیت های تیم فوتبال شاهین گذاشته است.
تاریخ: 1389/12/18
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: