برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

کفاشیان: بهترین سرمربی را برای تیم ملی انتخاب می کنیم

رئیس فدراسیون فوتبال از بررسی گزینه های مختلف برای هدایت تیم ملی بزرگسالان خبر داد و گفت:ما به دنبال بهترین گزینه هستیم تا بتوانیم در دیدار های پیش رو موفق باشیم.

علی کفاشیان-رئیس فدراسیون فوتبال در گفتگوی اختصاصی با سایت رسمی فوتبال گفت:معتقدیم که مربی خارجی بزرگ میتواند بریا فوتبال ایران مثمر ثمر باشد.بر همین اساس بررسی های لازم را در خصوص گزینه های پیش رو انجام می دهیم تا با یک گزینه به تفاهم برسیم .

وی در خصوص انتقاد برخی از سرمربیان تیم ها از کمیته داوران که حکومت نظامی ایجاد کرده است،گفت:در فدراسیون فوتبال ،همه نظرات را اعلام می کنند و دموکراسی برقرار است.همیشه علیه کمیته داوران انتقاد بود و این موضوع آنچنان غیر عادی نیست.انتقاد در هر زمانی می تواند وجود داشته باشد و در نهایت می توان از انتقادها در جهت رفع مشکل و معضلات حاضر قدم برداشت.

رئیس فدراسیون در خصوص بلوکه شدن حساب فدراسیون فوتبال گفت:مااین موضوع را از طریق حقوقی پیگیری می کنیم .

کفاشیان در خصوص اعلام جدید ترین رنکینگ ایران که با یک پله صعود در مقام 43 جهان قرار بگیرد گفت:ما نشان دادیم که فقط در مقابل تیم های شرق آسیا نتوانستیم نتیجه خوبی بگیریم و در غرب آسیا حریف قدری برای حریفان خود هستیم.درجام ملتها بعد از استرالیا،ژاپن و کره قرار داریم و این نشان می دهد که ایران روند رو به رشد خود را طی می کند و ما به زمان نیاز داریم تا با رفع مشکلات جایگاه خوبی را به خود اختصاص دهیم.

وی در پایان در خصوص دیدار تیم ملی امید در مقابل قرقیزستان گفت:شرایط تیم ملی امید در بیشکک سخت بود .اخراج دو مربی تیم ملی نشان می دهد که شرایط خوبی بر جو مسابقه حاضر نبود . اما نتیجه خوبی گرفتیم و مطمئنا به دنبال شرایط بهتری برای این تیم هستیم .
 

تاریخ: 1389/12/20
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: