برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

فرکی: در حق نفت اجحاف شد

سرمربی تیم فوتبال نفت تهران پس از قبول شکست 2 بر صفر برابر سپاهان در ورزشگاه فولادشهر گفت: با دیر رسیدن بازیکنان ملی‌پوش ما از اردوی تیم ملی امید، در حق نفت اجحاف شد.

ایسنا -حسین فرکی در نشست خبری پس از بازی با تبریک این پیروزی به کادر فنی سپاهان اظهار کرد: برابر تیمی قرار گرفتیم که نماینده فوتبال ایران در جام باشگاه‌های آسیاست و از حضور بازیکنان ملی‌پوش باکیفیتی نیز در ترکیب خود سود می‌برد. از همین رو برابر تیم بسیار قابل احترامی قرار گرفته بودیم. سپاهان تیمی است که سابقه بسیار طولانی در لیگ فوتبال ایران دارد. از زمانی که در جام تخت جمشید بازی می‌کردم هم برابر سپاهان قرار می‌گرفتم.

وی افزود: با اینکه ما امروز نتیجه را در زمین مسابقه واگذار کردیم، اما در حقیقت به دلیل مسائل بیرون از زمین بازی را به سپاهان باختیم. برابر این تیم نباید شکست می‌خوردیم. تنها روی دو اشتباه دروازه ما باز شد. در نیمه دوم می‌خواستیم که با اداره کردن بازی، سپاهان را متوقف کنیم که متاسفانه این اتفاق رخ نداد. اگر سپاهان امروز به پیروزی دست نمی‌یافت، قوانین فوتبال نقض می‌شد، چرا که به واقع یکی از پرمهره‌ترین تیم‌های لیگ برتر است که از کادر فنی خوبی نیز سود می‌برد. با این وجود ما در غیاب 5 بازیکن اصلی‌مان به اصفهان آمده بودیم.

سرمربی نفت با بیان اینکه سپاهان تیمی قدرتی و فیزیکی است که از امتیاز قد بلند هم برخوردار است ادامه داد: نمی‌دانم از چه کسی گله کنم. متاسفم که امروز ما بازی را واگذار کردیم، اما معتقدم نتیجه را بیرون از زمین مسابقه باختیم، چرا که دو بازیکن ملی‌پوش ما که در اختیار تیم ملی امید بودند، ساعت 4 صبح به تهران رسیدند، اما دو بازیکن سپاهان و مس بسیار زودتر در اختیار باشگاه‌هایشان قرار گرفتند. آنها با استفاده از بلیت‌های جداگانه خود را زودتر به ایران رساندند و توانستند برای تیم‌های خود بازی هم بکنند. در این مسابقه حضور احسان حاج صفی در زمین مسابقه بسیار تاثیرگذار بود، چرا که توانست گل دوم سپاهان را به ثمر برساند.

فرکی ادامه داد: تاکنون من حاشیه‌ای نداشته‌ام، اما از مسئولان درخواست می‌کنم که چنین اتفاق‌هایی بار دیگر رخ ندهد. این دو بازیکنی که دیر به جمع ما ملحق شدند از تاثیرگذارترین بازیکنان ما به شمار می‌روند. بازیکنان دیگر تیم‌ها با ملی‌پوشان سپاهان و مس چه تفاوتی می‌کنند که آنها زودتر به ایران می‌رسند و می‌توانند با استراحت بیشتر خود را آماده بازی کند. با این وجود نمی‌خواهم این باخت را توجیه کنم، اما این گونه عمل کردن اجحاف در حق تیم‌هایی است که در مکان‌های بالایی جدول قرار ندارند. جالب اینجاست که آن دو بازیکنی که از نفت تهران در اردوی تیم ملی حضور داشتند، برای تیم ملی بازی هم نکردند. امروز من تنها با 4 نفر مدافع به اصفهان آمده بودم. روی این صحبت‌هایم با فرد خاصی نیست، اما این کار اشتباه است که بین بازیکنان و تیم‌های لیگ برتری تبعیض قائل می‌شوند. امیدوارم مسئولان با تدبیری درست کاری کنند که حقی از کسی ضایع نشود.

سرمربی نفت پیرامون وضعیت تیم ملی گفت: متاسفانه در راس کادر فنی تیم ملی ما هنوز فردی قرار نگرفته است که بخواهیم پیرامون آن صحبت کنیم، اما من قبلا نظراتم را پیرامون این موضوع اعلام کرده‌ام. باید هرچه زودتر انتخاب ما صورت گیرد، چرا که در این میان با از دست دادن زمان تنها تیم ملی و فوتبال ملی ما متضرر می‌شود.

فرکی با اشاره به اینکه مدیران باشگاه اعلام کردند دیگر صحبتی پیرامون انتقال نفت به اراک صورت نگیرد ادامه داد: آن زمانی که این اتفاق رخ داده بود، در مقطعی تمرکزمان را از دست دادیم و نتایج خوبی کسب نمی‌کردیم و امتیازهای حساسی را از دست می‌دادیم. با این وجود تصمیم گرفته‌ایم دیگر تمرکزمان را خرج این موضوع نکنیم تا بتوانیم ابتدا نفت را در لیگ حفظ کنیم، سپس بعد از ماندن در لیگ برتر پیرامون این موضوع صحبت کنیم.

فرکی در پاسخ به اظهارات خبرنگاران که به وی گفتند باشگاه‌های سپاهان و مس با تهیه بلیت خود زمینه زودتر رسیدن ملی‌پوشان را به ایران فراهم کردند تصریح کرد: این استدلال خوبی نیست. اگر قرار است باشگاه‌ها برای بازیکنان‌شان بلیت تهیه کنند، ما نیز می‌توانیم برای هر بازیکن‌مان در تیم ملی چهار یا پنج بلیت بگیریم تا بتواند خود را زودتر به ایران برساند. اگر واقعا چنین باشد ما هم در بازی‌های بعدی تیم ملی امید برای بازیکنان ملی‌پوش‌مان بلیت تهیه می‌کنیم.
 

تاریخ: 1389/12/20
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: