برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

چهارشنبه سرنوشت‌ساز برای ماگات

فلیکس ماگات آخرین روزهای حضورش را در کنار پادشاهان آبی‌پوش سپری می‌کند.

 سرمربی و مدیر فنی شالکه پس از پیروزی اخیر شاگردانش در بوندسلیگا برابر اینتراخت فرانکفورت به نشستی اضطراری فراخوانده شده است.

قرار است اعضای هئت مدیره باشگاه روز چهارشنبه نشستی ویژه را برگزار کنند. در دستور کار این جلسه مواردی همچون شنیدن نظرات اعضا و لغو احتمالی عضویت ماگات به عنوان عضو هیئت مدیره عنوان شده است.

در حالی که پایگاه اینترنتی "کیکر" از این نشست خبر می‌دهد، سران باشگاه از انجام هر گونه اظهار نظر در این باره خودداری می‌کنند.

گفته می‌شود روز یکشنبه نشستی میان ماگات و کلمنس تونیز، رییس هیئت مدیره باشگاه شالکه برگزار خواهد شد.

سرمربی سال‌های پیش بایرن مونیخ پس از بازی شنبه شب تیمش خواستار انجام گفت‌وگویی مردانه شده بود. او گفته بود، نمی‌داند آیا زمانی برای انجام این نشست وجود دارد یا نه، چرا که از شدت بیماری تونیز آگاهی ندارد. او به دلیل شدت بیماری‌اش حتی نتوانسته بود بازی شالکه برابر اینتراخت را پیگیری کند.

ماگات که در دهه 80 همراه با هامبورگ قهرمان جام باشگاه‌های اروپا (لیگ قهرمانان کنونی) شده است، در پاسخ به این پرسش که آیا فصل آینده نیز روی نیمکت شالکه خواهد نشست یا خیر، به دوربین شبکه Sky گفته بود: «بله، پس چه کسی مربی خواهد بود؟»

نتایج دور از انتظار شالکه در فصل جاری رقابت‌های بوندسلیگا با توجه به خریدهای این تیم در تابستان گذشته باعث نارضایتی از عملکرد ماگات شده است تا جایی که راهیابی به دور یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا هم مخالفان این مربی را آرام نمی‌کند. هواداران شالکه در آخرین بازی این تیم با همراه داشتن پلاکاردهایی از مربی تیمشان پشتیبانی کرده بودند.
تاریخ: 1389/12/22
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: