برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

والیبال ایران باید جز 8 تیم برتر جهان باشد محمودی: ولاسکو فوق‌تخصص مسائل روحی و روانی است

خبرگزاری فارس: بازیکن سابق تیم ملی والیبال ایران گفت: سرمربی تیم ملی ایران تخصص خوبی در بحث مسائل روحی و روانی دارد.


بهنام محمودی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبری فارس «توانا»، درخصوص حضور خولیو ولاسکو در راس کادر فنی تیم ملی والیبال ایران اظهار داشت: به فدراسیون والیبال تبریک می‌گویم و معتقدم بازیکنان ایرانی به سطحی رسیده‌اند که بیش‌ از بحث فنی نیازمند حمایت‌های روانی هستند.
وی ادامه داد: ولاسکو فوق‌تخصص مسائل روحی و روانی است و موفق شد در ایتالیا عملکرد قابل قبولی داشته باشد. خوشحالم که والیبال ایران به حدی رسیده که مربیان بزرگ دنیا علاقمند فعالیت در کشور هستند. امیدوارم بتوانیم به ولاسکو کمک کنیم و از تجربیات وی استفاده کنیم و به حدی برسیم که مربی به کشورهای دیگر صادر کنیم.
بازیکن سابق تیم ملی والیبال ایران خاطرنشان ساخت: بدنساز و آنالیزور ولاسکو ایتالیایی خواهند بود و سایر کمک‌های وی ایرانی هستند. پیشرفت والیبال ایران بسیار زیاد بوده و به حدی رسیده که بازیکن به کشورهای دیگر بفرستد.

وی با بیان اینکه والیبال ایران باید جز 8 تیم برتر جهان باشد افزود: نمایشی که در جام‌جهانی داشتیم و موفقیت در رده نوجوانان و جوانان نشان از فعالیت و سرمایه‌گذاری در این رشته دارد. علاقمندان به والیبال در ایران زیاد هستند و این موضوع باعث شده تا مربیان مطرح جهان برای حضور در ایران علاقه نشان دهند.
محمودی در خصوص نتیجه‌گیری ولاسکو با تیم ملی عنوان کرد: وی تا سال 2012 قرارداد بسته است و همه باید به او کمک کنند. معدنی هم زحمات زیادی برای والیبال ایران کشیده است و ولاسکو قصد دارد تا برخی مسائل ریز را هم به والیبالیست‌های ایرانی آموزش دهد تا آنها به سطح اول جهان برسند. در بحث پایه‌ها باید بیشتر سرمایه‌گذاری کنیم و از تجربیات مربیان بزرگ استفاده کنیم.
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/12/22
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: