برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

پس از اتفاق‌های امروز تمرین مس، موسوی : پس از دایی و بوناچیچ، امروز نوبت ما بود/ درگیری لیدرها با بازیکنان و مربیان در حال رایج شدن است

ساسان موسوی گفت: متاسفانه درگیری لیدرها با تیم‌های فوتبال در ایران در حال رواج پیدا کردن است.

سرپرست تیم فوتبال مس کرمان درباره اعتراض هواداران کرمانی در تمرین امروز این تیم گفت: به هر حال این موضوع طبیعی است. هواداران دوست دارند که تیم‌شان همیشه پیروز از زمین خارج شود. البته آنها باید توجه داشته باشند که ما در فصل قبل برای ماندن در لیگ می‌جنگیدیم ولی امسال در رتبه ششم جدول هستیم که متاسفانه بعضی‌ها می‌خواهند با حاشیه‌سازی وضعیت مس را بحرانی جلوه دهند.

سرپرست تیم فوتبال مس که از درگیری‌های اتفاق افتاده در تمرین امروز این تیم بسیار ناراحت به نظر می‌رسید، ادامه داد: به نظر من این روش خوبی نیست که در حال جا افتادن در فوتبال ماست. یک روز با علی دایی آن کار را کردند، روز دیگر لوکا بوناچیچ را مورد حمله خود قرار دادند. امروز هم با حرف‌های خود ما را بسیار ناراحت کردند. من از حرکت امروز هواداران مس بسیار دلخور شدم و فکر نمی‌کردم که آنها با بازیکنان تنها نماینده جنوب شرق کشور در لیگ برتر این گونه برخورد کنند.

ساسان موسوی با اشاره به اینکه سعی کردم در درگیری امروز لیدرها و بازیکنان را از هم جدا کنم گفت: درگیری امروز خیلی تند نبود و در حد بحث لفظی بود. انگار بعضی‌ها دوست دارند که مس دچار مسائل حاشیه‌ای شود. این مطمئنا به ضرر استان است. توهین کردن به بازیکنان یک حرکت ضد ورزشی و غیر اخلاقی است که متاسفانه در حال تبدیل شدن به یک بدعت در فوتبال ماست.

وی ادامه داد: من خودم سرپرست تیم هستم و تحصیلات ورزشی دارم. مطمئنا وقتی کسی به من توهینی می‌کند در شان من نیست که مانند او پاسخ دهم. این جزو وظایف من است که این اتفاق‌ها را در تیم جمع کنم. ما می‌دانیم که هواداران به دنبال این هستند که امسال سهمیه آسیایی را بگیریم. مطمئن باشند که با توجه به اینکه هنوز 8 بازی تا پایان فصل باقی مانده می‌توانیم سهمیه آسیایی را هم بگیریم.

وی افزود: تنها رقیب اصلی ما در این راه تراکتورسازی است که البته بازی‌های سخت آنها هنوز باقی مانده و ما می‌توانیم به رتبه دلخواه دست پیدا کنیم. حتی دیروز در تبریز خود تبریزی‌ها به ما می‌گفتند هیچ تیمی در ورزشگاه یادگار امام اینقدر خوب با تراکتورسازی بازی نکرده بود و واقعا تیم یکدستی دارید.

سرپرست تیم مس در رابطه با تسویه حساب یوسفی با باشگاه مس، گفت: آسیب دیدگی یوسفی حاد بود و او تا مدت زمان طولانی نمی‌توانست برای ما به میدان برود و این جدایی نیز با موافقت دو طرف صورت پذیرفت.

ساسان موسوی گفت: تلاش می‌کنیم در 8 بازی باقی مانده در لیگ امتیازهای لازم را به دست بیاوریم. تیم ما به لحاظ فوتبالی هیچ چیزی کم ندارد و تنها نیاز به زمان و آرامش داریم تا به هدف خود دست پیدا کنیم ضمن اینکه هواداران نیز باید در هفته‌های آینده صبور باشند.

وی همچنین درباره شکست این تیم مقابل تراکتورسازی در هفته بیست و ششم لیگ برتر گفت: فکر می‌کنم هیچ تیمی به این خوبی در تبریز با تراکتورسازی بازی نکرده بود. ما در حالی بازی را باختیم که بازی بسیار خوبی انجام دادیم اما شانس با تراکتورسازی همراه بود.

وی ادامه داد: متاسفانه تراکتوری‌ها پس از آنکه به ما گل زدند، مثل عرب‌ها وقت‌کشی می‌کردند و مدام خود را به زمین می‌انداختند که فکر نمی‌کنم اصلا کار درستی باشد اما به هر حال هر کسی برای پیروز شدن سیاستی دارد. دیروز روز عباس محمدی دروازه‌بان تراکتور بود که موقعیت‌های زیادی را از ما گرفت.
تاریخ: 1389/12/22
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: